Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cengiz Han 2 İçin Beta Key Kazanma Fırsatı

 
    Joygame'in yeni projesi Cengiz Han 2: Demir Yumruk 18 Aralık'ta kapalı betaya geçiyor. Tamamen Türkçe olacak olan Cengiz Han 2'de toplam 4 ırk ve 12 farklı sınıf bulunurken oyun içinde Moğol, Pers, Rus ve Türk ırkları başlangıç ırklarını oluşturuyor. Şimdi Joygame, sosyal ağ üzerinden Cengiz Han 2 için oyunseverlere bedava beta key yakalam fırsatı sunuyor. Fırsat detayları sayfanın en altında.
 
    Oyunun hikâyesi ise Joygame tarafından şu şekilde sunuluyor;
 
    "1200’lü yılların başlarında Moğolların tarihini değiştirecek bir erkek çocuğu doğdu. İsmi Temuçin’di. Babası öldürüldü. Yıllarca esir hayatı yaşadı. Ancak sonunda gücünün farkına vardı. Tüm Moğol hanedanlıklarını bir araya topladı ve onların hükümdarı oldu. Denizlerin hanı anlamına gelen “Cengiz Han” ismini aldı. Bugüne dek sinemadan tiyatroya, bilgisayar oyunlarına kadar sayısız medyada karşımıza çıktı. Akınlarından korktuk, cesaretine hayran kaldık. Şimdiyse oyunculara O’nun yanında çarpışma fırsatı sunuluyor."
 
    Her ırkın bir başkenti ve kendine ait bir şehir düzeni bulunuyor. Her başkentte bir kral ve her kralın da ikişer lordu var. Hikayesi elverdikçe tarihi gerçeklere sadık kalmaya çalışan oyun, ırkların başkentlerini de oyun haritasında tarihi yerlerine göre konumlandırmıştır. Buna göre Türkler Orta Asya’yı mesken tutmuş durumda.
 
    Cengiz Han 2’de alışık olduğunuz sınıflarla oynarken çok farklı deneyimler yaşayacaksınız. Örneğin gardiyan sınıfı. Bu sınıf genel olarak yakın dövüş uzmanı olarak bilinir ve tank olarak kullanılır. Cengiz Han 2’de gardiyanınızı menzilli saldırılarda bulunan bir topçu olarak da kullanabilirsiniz. Suikastçı sınıfının elinde ok ve yay yerine Tatar Yayı (Arbalet) bulabileceksiniz. Ayrıca oyunun geçtiği döneme ait esintiler, karakterlere ve silahlara da yansıtılmış.
 
    Oldukça geniş tutulan oyun alanında, şehirlerarası seyahatlerinizde, döneme ait birçok heykel, motif ve süsleme ile karşılaşacaksınız. Oyunun ilk anından itibaren alıştırma görevleri boyunca oldukça geniş bir alanda gezineceksiniz. Bu görevler oyunu kolayca öğrenmenizi sağlarken, basit yapıları sayesinde de sıkılmamanızı sağlıyor. Her ne kadar oyunda ilerledikçe alacağınız görevler zorlaşacak olsalar da oyunun akıcılığı hiçbir zaman baltalanmıyor.
 
    Cengiz Han 2’de envanterinizi doldurmak ve karakterinizin seviyesini yükseltmek için gezebileceğiniz pek çok zindan bulunuyor. Görevler ve yapılan anlık etkinler sayesinde pek çok özel eşyaya sahip olabilirsiniz. Ayrıca oyun, karakterinizin gelişimini belli aralıklarla ödüllendiriyor. Atladığınız her 10 seviyede karakterinizin envanterinde bir hediye kutusu bulacaksınız. Seviye atladıkça, gelecek görevlerinizde yardımcı olacak pek çok önemli eşyayı bu kutunun içerisinde bulacaksınız. Ayrıca bol miktarda oyun içi parası da bu kutunun içinde gelecek.
 
    Oyunda oldukça geniş bir PVE sistemi bulunuyor. Karakterinizin otomatik olarak saldırıp ganimet toplayabilmesi işinizi çok kolaylaştıracak. Ayrıca karakterinizin yapay zekâsını düzenleyeceğiniz bir panel bulunuyor. Karakterinizin ne zaman hangi hareketi yapacağını bu panel üzerinden ayarlayabileceksiniz. Oyun içinde en sık ziyaret etmeniz gereken yer ise etkinliklerin yayınladığı tablo olacak. Bu tablo sayesinde hangi etkinliğin nerede ve ne zaman düzenleneceğini, etkinliğin PVE mi yoksa PVP etkinliği mi olduğunu rahatlıkla görebileceksiniz. Bu etkinliklere katılmanız büyük önem arz edecek; çünkü etkinliklerin sonunda önemli ödüller kazanacak ve oyun dünyası içinde bir sıralamaya konulacaksınız. İlgi çekici ve eğlenceli etkinliklerden bahsetmek gerekirse, örneğin bir etkinlikte bisiklete binip iki nokta arasında seyahat ederek tecrübe puanı kazanacak veya bir diğerinde İlahi Kaplumbağa ile şehri gezip şehir hakkında bilgi alacaksınız.

    Renkli grafikleriyle dikkat çeken oyun, içerisinde birçok savaş sistemini de barındırıyor. Farklı ırklar arasında savaşlar gerçekleştirebilmek bir yana, lonca savaşları, baş düşman savaşları, düellolar ve serbest oyuncu öldürme olanakları da bulunuyor. Haritalar arasında gezerken gerçek zamanlı olarak “Şehir Savaşları”na tanık olabilirsiniz. En ilginç unsurlardan biri ise sunucular arasında yapılan savaşlar olacak. Bu savaşlarda kendi yeteneklerinizin yanında kralınızın komutasında organize saldırılar yapabilir, tank gibi zırhlı araçlar kullanabilirsiniz. Öldürdüğünüz her oyuncu için ayrı puan alacak, sıralamanızı yükselteceksiniz.
 
      Oyunda “Krallık Arenası”nda gerçekleşecek savaşı kazanan loncanın başkanı kral olarak göreve geliyor. Kral olmak, oyuncuya birçok ayrıcalık da sunuyor. Örneğin kral, şehir savaşları sırasında kaleyi korumak için kule ve tanklar inşa ettirebiliyor. Ayrıca kral olan oyuncu oyun yönetimiyle de iletişime geçebiliyor. Yalnız kral olarak kalmak için halkın da desteği gerekiyor. Eğer halk kraldan memnun kalmazsa “İsyancı” olarak başkaldırabiliyorlar.
 
    Cengiz Han 2, oyuncularına mesleki uzmanlıklar da sunuyor. Terzilik, madencilik gibi meslekler Cengiz Han 2’de seçilebilir durumda. Ayrıca bu mesleklerden elde edeceğiniz ürünlerle ticaret de yapabilir, iyi kazanç elde edebilirsiniz.
 
    18 Aralık’ta kapalı betası başlayacak olan Cengiz Han 2’nin beta anahtarına sahip olmak ve kurulum dosyasını indirmek için http://www.joygame.com/cengizhan2 adresini ziyaret ediniz.
 
Sosyal medyada Cengiz Han 2

Facebook: facebook.com/CengizHan2Joygame
Twitter: http://twitter.com/jg_cengizhan2
 
 Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
cengizhan 2: Demir yumruk joygame mmo pc basın bülteni tanıtım videosu beta key
Angry Birds'ün Bedava Güncellemesi Yayınlandı Modern Warfare 3 Bugün Yamalanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.12.2011 20:28:28

0
Xd adam ne diyor siz ne diyosunuz eylence yemek yemeğe ne olmuş dedim işte allah alllah XDDD

encuni

13.12.2011 14:29:39

0
Bu kadar büyütmeyin beyler iki kelimede ,harflerin yerini değişik yazmışım olur böyle şeyler gecenin bir yarısı

BSC Misafiri

13.12.2011 10:38:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: encuni Hiç birini alamıyorsanız cs 1.6 oynayın hem aksiyon hem eylence hemde paranız cebinizde kalır arkadaşlarınızla sinemaya yemek yemege gidersiniz.
yemek yemeğe değil ,yemek yemeye

gor-cam1

13.12.2011 01:39:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: encuni Hiç birini alamıyorsanız cs 1.6 oynayın hem aksiyon hem eylence hemde paranız cebinizde kalır arkadaşlarınızla sinemaya yemek yemege gidersiniz.
eylence değil kanka, eğlence.

encuni

13.12.2011 01:23:14

0
Hiç birini alamıyorsanız cs 1.6 oynayın hem aksiyon hem eglence hemde paranız cebinizde kalır arkadaşlarınızla sinemaya yemek yemege gidersiniz. Saol

CILGIN_TURK_96

13.12.2011 01:00:35

0
Bu tür oyunlar'in zarari çok kendimden biliyorum asiri derecede bagimlilik yapmisti eskiden metin2 oynardim oynamak için okula bile çogu zaman gitmezdim dünyayla tamamen kopmustum neyseki hesabim çalindida öyle kurtuldum :) böyle oyunlara para vermektense gidin crysis2 alin BF3 alin veya Mw3 alin hem kendinize iyilik yapmis olursunuz hemde türk oyun sektörüne...

encuni

13.12.2011 00:52:08

0
Metin 2 çengiz han 2 Hepsi aynı saçmalık Heleki joygame varsa parasız oynayanmayacak bir oyun olucagı kesin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cengiz Han 2: Demir Yumruk
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız