Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Celeste'in Devam Oyunu Büyük İhtimalle Gelmeyecek

 
Celeste'in yaratıcısı Matt Thorson'un kurduğu Extremely OK Games, Celeste'in geleceği ile ilgili bazı bilgiler verdi. Matt Thorson, IGN'e gönderdiği bir e-postada, bugün çıkacak olan Chapter 9: Farewell DLC'sinin ,Celeste için son eklenti paketi olduğunu ve bundan sonraki süreçte, Celeste'in devamını yapmak istemediklerini açıkladı. Bunun yerine yeni projelerine odaklanmak istediklerini belirtti.
 
Celeste'in ‘Chapter 9: Farewell’ adlı ücretsiz güncellemesinin 9 Eylül'de yayınlanacağını duyurdu. Güncelleme 100'den fazla yeni seviye (böylelikle toplam seviye sayısı 800'ü geçiyor), Lena Rain'den 40 dakikadan uzun yeni müzikler, birkaç yeni mekanik ve eşya getirecek. Yeni seviyelerin B veya C tarafı olmayacak.
 
Extremely OK Games ayrıca Celeste'in PlayStation 4 ve Switch kutulu sürümünün yakında satışa sunulacağını doğruladı. Kutulu sürüm güncellemeyi de içerecek. Oyunun dijital sürümü ise şu anda erişilebilir durumda.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer celeste bağımsız oyun aksiyon-macera matt makes
Switch'in Yeni Joy-Con'u İçin Garip Patent Dosyaları Cube World, 6 Yıllık Alfa Sürümünden Sonra Sonunda Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Celeste ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız