Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Catacylsm Sonunda 4.3 Yamasına Kavuşuyor!

Rogue'lara ilk defa gelen Dagger Legendary'i de unutmayalım.

     World of Warcraft oyuncuları olarak aylardır beklediğimiz, Ragnaros'u yerden yere vurmaktan sıkıldığımız zamanlarda ilaç gibi gelecek olan Dragon Soul yani 4.3 yaması bu çarşamba yayına giriyor.
 
     29 Kasım'da US sunucularında 30 Kasım'da da EU yani Avrupa sunucularına gelecek olan yama Raid Finder ve Deathwing Raid'i sayesinde World of Warcraft yeni gelişmelere ve oyun değişikliklerine sahne olacak. Void Storage ve herkesin heyecanla beklediği Transmogrification'ı da getirecek olan yama büyük bir heyecanla bekleniyor. Tabii yeni gelen 5 kişilik zindanları da unutmamak lazım.
 
     Blizzard yine de %1 oranda bir şeyler yanlış giderse yamayı yayınlamayabilir, bilginize.

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard Cataclysm PC
Batman: Arkham City'den Nvidia Kart Performansları Kinect Japonya'da 115 Bine Yaklaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sniper23

29.11.2011 18:47:48

0
Star Wars betada bende oynadım şuan 16 lvl yim gerçekten harika oyun birde wow'un düşmesi iyi bence yoksa bu wow düşmezse bir daha warcraft 4 göremeyiz bi zahmet titan ile alsınlar world of warcraft'ı kapatıp warcraft 4'e başlasınlar

BSC Misafiri

29.11.2011 17:18:48

0
Ya star wars balon olucak aniamsyonları bildiğin odun gibi.Yalnız quest sistemi güzel.Çok az class seçeneği var.Kısacası ağır mmocu kitlenin hedefi questleri bitirip pve de yaratık kesmektir.Rp yapmak deil.

Altiran

29.11.2011 13:00:01

0
Öncelikle wowuda çıktığı günden beri oynuyorum hemen hemen herşeyini bilirim lore da dahil, ben oyunları Mmorpg özellikleri açısından karşılaştırdım kendimce;her questin seslendirilmesi ve diyaloglarda seçeneklerinizin çıkması oyunun gidiş yönünü değiştirebiliyorsunuz pvp olayı 2 tane farklı battleground a girdim ve ikisinde de çok eğlendim çok yeni fikirler başka oyunda göremezsiniz,diğer bir yanı instancelar çok uğraşılarak hazırlanmış şöyle düşünün sanki oyun mmorpg arayüzüyle bi ton görev yazılıp basit bi şekilde öldür bitir bırakılmamış da 100 tane singleplayer oyun birleştirilmiş yani çok uğraş vermişler cidden mesela sith tarafında oynadım ben ve questlerde önümüze çıkan seçenekler ortam falan resmen kötü karakter hissettiriyor kendinizi sonuç olarak lore açısından bakarsak tabiki zevk meselesi isteyen istediğini oynar şahsen bende ne uzay meraklısı ne de star wars fanı değilim ama oyun zevkli geldiği için övdüm sadece ve mmorpg özelliklerinden bahsettim merak eden arkadaşlar vardır diye :)

BSC Misafiri

29.11.2011 11:18:23

0
Wow daki lore ile Star Wars çok farklı bir kere. Lotr wow hikayeleri efsaneleri ile apayrı bir dünya ve onlardan aldığın zevki star wars ile kıyaslamak yanlış olur diye düşünüyorum. Uzay- Uzaylılar. O kadar bir fazla yedirildi ki bu yemek bize sıkıldım şahsen. Fazla bilimkurgu geliyor. Fantastik dünyalar daha iyi kanımca. Rekabet her zaman iyidir oyunların gelişmesini sağlar. Wow MoP ile yeni bir şekle bürünecek merakla bekliyoruz bizde. Star Wars beta oynamadım ancak dediğim gibi Wow Lore u ile beni daha çok çekiyor. Filmlerden ayrı tutarım Oyunu. Aynen Lotr hastası olup Lotr Online oynamadığım gibi :))

Altiran

29.11.2011 03:21:00

0
Sonunda yeni bişeyler çıkarıyorlar tutuştu tabi blizzard artık 2 gündür star wars betasını oynuyorum ve oyun harika, wow aklıma bile gelmiyor questler instanceler,mekanlar hepsi o kadar detaylıki yılların baba mmosu wowu aşmış kesinlikle. deneyen anlar demek istediğimi,sanırım 6 yıl sonunda kurtulabilecez wowdan 3 hafta falan kaldı oyunun çıkmasına

Xoos

28.11.2011 23:04:47

0
%1 ? :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Cataclysm
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız