Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cardpocalypse 12 Aralık'ta PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

 
Yayıncı Versus Evil ve geliştirici Gambrinous, Cardpocalypse'nin 12 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

RPG ve kart oyunu mekaniklerini birleştiren tek oyunculu oyun şu anda PC (Epic Games Store) ve Apple Arcade üzerinde ulaşılabilir durumda.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

90'larda çocuk olmayla ilgili bu tek kişilik RYO'da arkadaş edinin, kart oyunları oynayın, kuralları çarpıtın, bir Mega Mutant Power Pets ustası olun ve dünyayı kurtarmaya çalışın. 10 yaşındaki Jess, Dudsdale Ortaokulundaki ilk gününde yanlışlıkla herkesin en sevdiği koleksiyon kart oyununun yasaklanmasına ve bu nedenle çocukların kart oyunu kapışmalarına gizli bir şekilde devam etmek zorunda kalmalarına sebep olur. Asıl sorunlar, oyundaki mutantların gerçek dünyayı istila etmeye çalışmasıyla başlar; onları durdurmak artık Jess ve arkadaşlarının elindedir.
 
Guild of Dungeoneering'in yaratıcısı olan ödüllü bağımsız oyun stüdyosu Gambrinous, savaşların destansı bir koleksiyon kart oyunuyla oynandığı bir RYO ortaya çıkardı. Cardpocalypse, sizi bilgisayarlarda disketlerin kullanıldığı ve insanların bilgisayar oyunlarının hile kodlarını öğrenmek için dergi okuduğu zamana, 1990'lara geri götürüyor. Mutantları yenmek amacıyla ölümcül kart desteleri oluşturma görevi üzerindeyken Dudsdale Ortaokulu'nu keşfedeceksiniz. Zafere giden yolda kazanmanız, takas etmeniz, iddiaya girmeniz, kuralları değiştirmeniz ve kartlarda kalıcı olarak değişiklik yapmanız gerekecek.
 
- ŞAMPİYON OLUN: Destelerinizi, kazandığınız son derece nadir Şampiyon kartlarına göre kurun. Her bir Şampiyon, destenizi onlara göre şekillendirebileceğiniz benzersiz yeteneklere sahiptir. Rakibinin Şampiyon kartının canını sıfıra indiren ilk oyuncu maçı kazanır.

- MEGA OLUN: Şampiyon kartları, canları yarıya indiğinde MEGA formlarına evrimleşir; bu formda daha çok saldırı hasarı verirler ve yeni güçler kazanırlar.

- OYUNU DEĞİŞTİRİN: Çocuklar bazen mekana özel kuralları kullanırlar, Mutantların ise neleri değiştireceğini kim bilebilir? Oyun boyunca yeni kurallar ve koşullar seçmenin yanı sıra, en sevdiğiniz kartların adını değiştirir ve çıkartmalar kullanarak kartlarınızı yükseltirsiniz. Mega Mutant Power Dergisini kullanarak tamamıyla yepyeni kartlar oluşturun. Ancak dikkatli olun, vereceğiniz kararlar değiştirilemez.

- KAVGACI OLUN: Dudsdale Ortaokulundaki tuhaf vakaların arkasındaki gizem perdesini aralamak için okulun içinde maceralara atılın. Kartlar, çıkartmalar ve toplayıp sınıf arkadaşlarınızla takas edebileceğiniz şekerler kazanmak için çeşitli görevler alın. Dikkatli olun, caymak yok!

- HEPSİNİ TOPLAYAMAZSINIZ: En sonunda, desteleriniz ve kurallarınız benzersiz ve size özgü olacaktır. Çıkartmalar nadirdir, seçimler fark yaratır ve bazen en iyi kartlara sahip olabilmek için zor kararlar vermeniz gerekir.

- 1990’LAR: Tamamen müthiş, seçim odaklı, etkileşimli hikayesiyle Cardpocalypse, 90'lar çocuğu olma deneyimi sunuyor. İşte bu!


Yeni hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Cardpocalypse Versus Evil Gambrinous RPG ve kart oyunu mekaniklerini birleştiren tek oy
Death Stranding'in Çıkış Tarihi Aslında 3 Yıl Önce Açıklanmış Blizzard Diablo IV'te Cross-Play Desteğine Sıcak Bakıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cardpocalypse ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız