Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom'dan Monster Hunter: World İçin 20 Dakikalık Oynanış Videosu


     Capcom, Monster Hunter: World evreninden bilgiler paylaşmaya devam ediyor.

     Son olarak toplamda 20 dakikalık iki yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Silahlardan animasyonlara, canavarlardan karakterlere kadar pek çok detayı görme fırsatı bulduğumuz videolar oyunun atmosferi konusunda da önemli bir ipucu veriyor. Monster Hunter: World ilk olarak 26 Ocak 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Net bir tarih verilmese de sonraki günlerde PC çıkışını yapması bekleniyor. Oyun Japonya'da sadece PlayStation 4 için çıkacak ve 9-12 Aralık tarihleri arasında betası yapılacak.

     Yayınlanan oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.



Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers Monster Hunter X capcom monster hunter açık dünya rpg aksiyon nintendo 3ds
GRID: Autosport 27 Kasım'da iOS'a Geliyor Metroid: Samus Returns'ten Yeni Bir Tanıtım Videosu

2K

24.11.2017 11:30:02

0
Sonunda Monster Hunter serisi Japonya ve Çin dışında da batılı oyuncuların ilgisini çekecek şekilde reklam kampanyasına başladılar. Buna rağmen bilindik Monster Hunter oynanışı ve dinamiklerini değiştirmedikleri belli oluyor. Seriyi bilmeyenler için saatlerce avınızı aradığınız ve bulduğunuz zaman 45 dakika dövüşmenin normal olduğu bir oyun. 45 dakika sonunda eğer kaybederseniz size hiç bir checkpoint, şu kadar hasar verdin gerisi şimdi verirsin demiyor. Bittiyse bitti, her şeye baştan başlıyorsunuz. Ataklar ilk Dark Souls tadındadır, yavaş ve ağırdır yani iyi hesaplamanız gerekir. Hatta Monster Hunter serilerini çok oynamış bir arkadaşım, haberleri, forumları takip etmez. Dark Souls'u alıp bitirmiş ve Dark Souls'un zorluğunun farkına varmamıştı. Dark Souls zor bir oyun, zorluğuyla ünlü dediğim zaman şaşırmıştı baya. Sonunda PC'ye gelecek olması ve yapı olarak lootbox'lara çok uygun bir oyun olmasına rağmen hiç bir şekilde oyun içi satın alımın olmaması oyun hakkında daha da iyi düşünmek için nedenler bana kalırsa.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter X
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız