Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom vs. Nintendo İlginç Olurdu

Nintendo'nun popüler dövüş oyunu Super Smash Bros serisi ile "vs. Capcom" projesi ile birleştiğinde, ortaya harika bir oyun çıkabilir.
     CAPCOM karakterleri pek çok defa meşhur ve farklı karakterlerle karşı karşıya gelerek bize harika bir dövüş oyunu deneyimi yaşatmıştı. Peki ya Nintendo vs. Capcom nasıl olurdu ?
 
     NGamer dergisine konuşan "Tatsunoko vs. Capcom" yapımcısı Ryota Niitsuma bu fikre karşı değil, aksine ona göre bu ilginç bir fikir; 
 
" Bildiğiniz gibi, "Capcom vs." serilerimizi seviyoruz. SNK, Marvel ve Tasunoko gibi yapımlarımız mevcut. Nintendo vs. Capcom'da ilginç bir fikir gibi görünüyor. Capcom kazanır! "
                                                                                                                                                                Makaleden bir diğer haber ise "Tatsunoko vs. Capcom" oyunundan geliyor. Yönetmen Niitsuma, Nintendo DS'in başarılı Capcom oyunu Phoenix Wright serisinin ana karakteri Phoenix Wright'ı oyuna adapte etmek istediklerini ancak karakterin özelliklerinin oyunun dengesi ile uyuşmadığı için daha sonra vazgeçtiklerini açıkladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak tatsunoko vs capcom Nintendo wii
Uncharted 2 vs Gerçek Yaşam Halo 3 : ODST Karakter Listesi Açıklandı

WizMellin

16.8.2009 17:21:29

0
ryu vs mario ne kapışma olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız