Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, Yeni DMC'den Oldukça Memnun

Dante'nin bu macerası satış başarısına da ulaşabilecek mi?

     Capcom'un İngiliz oyun geliştiricisi Ninja Theory'e emanet ettiği yeni Devil May Cry oyunu oyun otoritelerinden yüksek puanlar alıyor. Son olarak Japon Famitsu dergisi de oyuna 40 üzerinden 34 puan verdi.
 
     Serinin daha önceki oyunlarını geliştiren ve isim haklarına sahip olan Capcom da yeni Devil May Cry oyunu DMC'yi beğenmiş. Capcom yetkilileri, Ninja Theory çalışanlarını "inanılmaz" olarak nitelendirirken, ileride de Ninja Theory ve Remember Me'nin geliştiricisi Dontnod Entertainment gibi geliştiricilerle çalışmaya devam etmek istediklerini söylüyorlar.
 
    Capcom'un Devil May Cry, Lost Planet gibi serilerini Batılı geliştiricilere emanet etmek istediğini görüyoruz. Yine de bu türden girişimler her zaman başarılı olmayabilir. Örneğin Silent Hill serisi kalite olarak düşüş yaşadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DMC Devil May Cry Aksiyon Ninja Theory Capcom pc ps3 xbox 360
World Of Tanks, Asya'da Yükselmeye Devam Ediyor The War Z'nin Metacritic Ortalaması Çok Düşük
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frenkzua

9.1.2013 20:01:07

0
onu bunu bilmemde dantenin tavırlarını değiştirmesinler o dante dantedir

balboa07

9.1.2013 16:45:31

0
saçı isterse mor olsun dantenin gene espirili alaycı tavrını korumuşlar demoda ve videolarda gördük gençliğini yansıttıkları için saçları siyah ve ben olsaydımda böyle yapardım ayrıca çömezliği çok güzel yedirilmiş kılıç sallarken tökezlemesi gibi bence başarılı hatta 3 ten sonraki en iyi DMC olacak bu.

ohus

9.1.2013 15:59:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri bence dantenin yeni hali daha iyi benim 30 arkadaşım daböyle düşünüyo
Justin bieber fan grubu?

aykut291

9.1.2013 15:45:19

0
Valla Eski Danteyi bende çok isterdim ama Oyunun Demosunu Oynadım gerçekten çok sağlam bir Oyun olmuş. sadece Danteye bakarak değerlendirmeyin.

rambocuk

9.1.2013 15:31:43

0
demoyu denedikten sonra kesin almaya karar vermiştim zaten eski dmc den çok daha heycan verici ve oynanabilir olmuş

alemburda34

9.1.2013 14:23:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri bence dantenin yeni hali daha iyi benim 30 arkadaşım daböyle düşünüyo
Sanırım 31 oldu +1 :)

Krinorex

9.1.2013 14:22:16

0
Skor taraftarları birbir dökülmüş.Neymiş efendim 10 üzerinden 9 almış 8.9 almış neymiş efendim 40 üzerinden 34 almış.Noldu hani oynamayacaktı çoğunuz?Ben bu oyunu korsan olarak oynayacağım ben beyaz saçlı danteyi unutmadım unutamam o gelene kadarda orjinalini almayacağım.Eminim benim gibi düşünen çok kişi vardır.Bir anda hikayeyi yerli bir ettiler karizmalarından eser kalmamış.Vergilin eline silah vermişler birde.Hani vergil silah kullanmazdı?Ben sırf adı dmc diye oynayacağım ama korsanını alıp oynayacağım.Bembeyaz saçlı dantenin karizmasıyla şu emo tipli danteyi karşılaştıranlardan trollün kralıdır.Eski dmc ruhu nerde bundaki ruh nerde bırakın gidin

BSC Misafiri

9.1.2013 13:09:50

0
oyunun demosunu oynadım ps3de oynanış karışık. eski dmc ruhu yok. çok plartform vari bir oyun olmuş. yeni silahların tutma ve çekme özelliklerini ön planda tutmuşlar. hep biyerler yıkılıyor atlama zıplama çok var. sadece dantenin tipi değil tüm oyun çok değişmiş ve kötü olmuş. ucuzlayınca alınıp bir kere bitirilip bırıkılacak tarzda çerezlik bir oyun olmuş.

Walter Hartwell White

9.1.2013 13:01:09

0
Nedense bu oyunu ilk gördüğümden beri kanım ısınmıştı ve benim gözümde kötü olma ihtimali yoktu her videosu birbirinden güzeldi.Sanırım hakkını veren bir oyun olmuş.

BSC Misafiri

9.1.2013 11:58:52

+1
bence dantenin yeni hali daha iyi benim 30 arkadaşım daböyle düşünüyo
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DMC ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız