Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, Monster Hunter Serisinin 20. Yıl Dönümünü Kutlayacak

 
 
Capcom, Monster Hunter serisinin 20. yıl dönümünü kutlayacak. Bu yıla özel olarak da yeni bir web sitesini de açmış bulunuyor. Monster Hunter serisi 11 Mart 2024'te 20. yılını kutlayacak. Serinin ilk oyunu Monster Hunter, 11 Mart 2004'te Japonya'da PlayStation 2 için piyasaya sürüldü.
 
Yeni bir web sitesi açıldı 
 
 
 
Monster Hunter serisinin 20. yıl dönümüne özel olarak açılan web sitesinde oyunun logosu, 20. yıl dönümü ana görseli, “Hunter’s Edition”ı ve geliştirme ekibinden bir mesaj yer alıyor. Bunun dışında gelecekte daha fazla duyurunun yapılması planlanıyor. 
 
Monster Hunter serisi Mart 2024'te 20. yaşına giriyor. Monster Hunter ekibi oyunculara ve hayranlara en içten teşekkürlerini sunuyor. Ayrıca bu önemli dönüm noktasına oyuncular sayesinde ulaşıldığının altını çiziyor. 
 
Ekip son olarak ilerleyen süreçte daha fazla yeni içeriklerin sunulacağını ve oyuncuları heyecanlandıracağını aktarıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monster Hunter 3 Monster Hunter Tri Capcom Aksiyon Wii Nintendo
Assassin’s Creed Mirage PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı Sword Art Online: Last Recollection için Ücretsiz Demo Geliyor

BSC Misafiri

23.9.2023 16:28:06

0
Şu oyun tarihin en iyi oyunu olduğu halde neden yeterince söz edilmedi anlamıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız