Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom Bu Çeyrekte Bol Kazanç Elde Etti

 
      Capcom, yeni bir mali çeyreğe girerken geçen seneye oranla bu çeyrekte %23 kar yaptığını açıkladı. Bu kazançta Nintendo Switch için çıkarttığı Mosnter Hunter XX ve Ultra Street Fighter II The Final Challengers büyük rol oynamış.
 
     Bunlar dışında PC, PS4 ve Xbox One için çıkmış Marvel vs. Capcom Infinite'in çıkışından da bahsediliyor fakat satışlarının nasıl gittiği ile ilgili bir yorum yapılmamış. Monster Hunter'ın Nintendo 3DS üzerindeki satışarı ve Monster Hunter Frontier Z'nin sabit şekilde kazanç getirmiş olduğu belirtiliyor.
 
     Bunlara ek olarak Resident Evil 7'nin satışlarda 4 milyonu devirdiği belirtiliyor. Oldukça fazla bir satış oranı olmasına rağmen Capcom'un beklentilerinin altında. Yine de firma 33.7 Milyar Yen kazanarak %17.6 büyüme gerçekleştirmiş. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil 7 Capcom PlayStation 4 Xbox One PC Korku Oyunu
Owlboy, 10 Yıllık Geliştirme Sürecinin Ardından PlayStation 4'e Çıkış Yapıyor! ATV Drift & Tricks, PlayStation 4 İçin Çıkış Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emin-hawk

7.11.2017 14:28:31

0
Monster Hunter frontier Z Batı’ya gelecek mi bizde oynayabilecek miyiz. Bilgisi olan varmı bu konuda

2K

6.11.2017 22:59:33

0
Capcom'da az paragöz bir firma değildir. Her oyununa 50 tane DLC çıkartır ama yeni Monster Hunter için lootbox koymama kararı alarak benim gönlümü kazandılar. Monster Hunter gibi kaynak toplamaya dayalı ve içinde binlerce zırh, silah bulunan bir oyunu lootbox ile doldurabilirlerdi fakat koymamayı tercih etmişler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 7
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız