Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, Asura's Wrath'ı Duyurdu


 
 
     Capcom, bugün duyurduğu DMC'den sonraki Tokyo Game Show sürprizlerine devam ediyor. Capcom'un yeni sürprizi, aksiyon RPG öğeleri içeren Asura's Wrath oluyor.
 
     Unreal Engine 3 grafik motoru kullanılarak yapılan Asura's Wrath, hack'n slash türünde bir oynanışa sahip. Naruto: Ultimate Ninja serisinin yapımcısı olan CyberConnect2 tarafından yapılan Asura's Wrath'da karakterimiz, bazı tanrısal güçlere sahip olacak. Oyunda karakterimiz, düşmana karşı savaş verirken, küçük ama güçlü bazı yaratıkları çağırıp daha üstün hâle gelebiliyor.
 
      Oyunun tasarımcısı Seiji Shimoda'ya göre öfke ve hiddetin etrafında tasarlanacak oyunun TGS tanıtım videosunda ise, oyundan bazı sahneler gösterilmiş. Ayrıca Heavy Rain gibi oyunlarda da karşımıza çıkan Quick Time Event sistemini, Asura's Wrath'ın bu videosunda da görüyoruz
 
      İhanete uğrayan karakterimizin intikam peşine düştüğü Asura Wrath'ın çıkış tarihi, gizliliğini koruyor.. Xbox 360 ve Playstation 3 için duyurulan oyunun TGS videosuna buradan, ekran görüntülerine ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak asura's wrath asuras wrath capcom cyber connect 2 hack'n slash action
PSN Güncellemesi (15 Eylül) Mario'nun 25.Yılına Özel Bir Video

darkmel

15.9.2010 20:26:28

0
berbat bişe ya capcomda yakmalı artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Asura's Wrath
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız