Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty'nin Hile Sistemi Bir Günde 14.000 Hileciyi Uzaklaştırdı

 
 
Call of Duty'nin hile önleme yazılımı Richochet işlevini günden günden arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yayınlanan bilgilere göre program bir gün içinde 14.000'den fazla hileciyi tespit etti ve başarılı bir şekilde oyundan uzaklaştırdı.
 
Call of Duty'nin hile sistemi şu anda işlevsel
 
 
 
Activision, geçtiğimiz günlerde resmi sosyal medya sayfaları aracılığıyla 14.000'den fazla hilecinin oyundan uzaklaştırıldığını aktardı. Bu haber, Warzone ve Modern Warfare II gibi oyunlarda hilecileri doğrudan tespit etmek ve engellemek için tasarlanan yeni adımların ardından geldi.
 
Twitter'da yayınlanan gönderide "doğrudan hile programlarının hedef alındığı" belirtildi. Son haftalarda Activision hilecilerle daha fazla mücadele etmek adına hile geliştiricilerine yönelik hamlelerde bulundu ve onlara karşı yasal uyarılar yayınladı. Bu sayede oyuncuların baş belası hile programlarından birçoğunun önü kesilmiş oldu. 
 
İçerisinde bulunduğumuz süreçte ekipler bu tarz toplu müdahalelerde bulunuyor ve hilecilerin önüne geçebiliyor. Ancak bu sistem zamanla hileciler tarafından tekrardan aşılabiliyor ve ekipler yeni düzenlemeler sayesinde bunların tekrardan önüne geçmek durumunda kalıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming aksiyon macera nişancı hikaye fps
Xbox Game Pass'te Oynayabileceğiniz Bulmaca Oyunları 2: Güncel Sony'nin Helldivers 2'yi Ekim Ayında Piyasaya Süreceği Söyleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

memomix

3.8.2023 14:06:10

0
Riccochet sistemi şöyle işliyormuş; Hile yapan bir oyuncu oyuna girdiğinde sistem, hilecinin karşısına hayalet karakterler çıkarıyor. Eğer hileci bu hayalet karakterlere ateş ederse hile aracı kullandığını doğruluyor ve sistem otomatik olarak hileciyi banlıyor.

Babblebabble

2.8.2023 02:06:43

0
En son Esenyurt'ta yapılan operasyon ayarında sanırım. Bu seride benim için en son denediğim bops'ta da devam eden ve hiç bitmeyen iki sorun: hileciler ve ping.

BSC Misafiri

1.8.2023 20:24:46

0
Mw2 en iyi call of duty oyunu. Multiplayer olarak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız