Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Warzone İlk 24 Saatte 6 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı

 
Oynaması ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone hızlı başladı.
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Warzone'un çıkış yaptığı ilk 24 saatte 6 milyondan fazla oyuncuya ulaştığını duyurdu.
 
Call of Duty: Warzone iki mod içeriyor. İlki 150'ye kadar oyuncunun katılabileceği klasik battle royale modu. Diğeri ise oyuncuların loot yaparak, rakipleri öldürüp paralarını çalarak ve oyun için kontratları tamamlayarak oyunun sonunda en fazla paraya sahip olmaya çalıştığı Plunder modu. 
 
Call of Duty: Modern Warfare'a sahipseniz oyun menüsünden; Call of Duty: Modern Warfare'a sahip değilseniz aşağıdaki bağlantılardan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Warzone Oynaması Ücretsiz Battle Royale
Xuan-Yuan Sword VII Bu Yıl PS4 ve PC için Çıkacak, İlk Fragman Yayınlandı Two Point Hospital: Off The Grid İndirilebilir İçeriği Duyuruldu, 18 Mart'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

12.3.2020 16:28:55

0
Cod mmw zaten en iyi online savaş oyunuydu, aynı oyunu alıp battleroyal yapıp bedava dağıtıyorlar şaka gibi tüm zamanlar en iyi beleş oyunu olabilir

Sarohan

12.3.2020 13:09:56

+1
Battlefield'ın battle royale modu ve apex legends'dan iyi. Cıvık karakterler yok, oraya buraya teleport büyü yok, optimizasyon güzel, oynanış gayet iyi.

TheNewAtilla

12.3.2020 11:00:58

0
Çok değil cod markası için
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Warzone
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız