Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: WWII Season Pass Carentan Haritasını Ekleyecek

 
   Activision ve geliştirici Sledgehammer Games, Call of Duty: WWII'nin Season Pass'inde “Carentan” bonus multiplayer haritasının bulunacağını duyurdu. Harita oyunun çıkışında Season Pass sahipleri için ulaşılabilir olacak.
 
   “Carentan” daha öncesinde Call of Duty, Call of Duty: United Offensive ve Call of Duty 2'de yer alıyordu. Haritanın yeni versiyonunda oyuncular yıkılmış binalar ve savaşa mahkum edilen Fransız kasabasının surları boyunca stratejik bir Alman kalesi için savaşacak.
 
   Call of Duty: WWII'nin Season Pass'inde ayrıca dört adet indirilebilir içerik bulunacak. 2018'de çıkacak indirilebilir içerikler oyuna yeni multiplayer haritalar, yeni Nazi Zombi bölümleri ve yeni War görevleri ekleyecek.

   Call of Duty: WWII 3 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: WWII Activision Sledgehammer Games
Call of Duty: WWII Çıkışında Daha İyi Bir Anti Hile Teknolojisi Kullanacak Her Xbox One X'in İçinde Akrebe Binen Master Chief Bulunuyor

BSC Misafiri

6.10.2017 10:52:24

0
Bu mapi avucumun içi gibi bilirim. Resimdeki sağdaki evde birtane sabit mg42 vardı. Diğer ana binayla bitişikti. Vay be ne oynamıştım..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty World WarII
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız