Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: WWII Çıkışında Daha İyi Bir Anti Hile Teknolojisi Kullanacak

 
   Call of Duty: WWII PC açık betası geçtiğimiz hafta düzenlendi ve betada oldukça fazla hile yapan oyuncuya rastlandı.
 
   Geliştirici Sledgehammer Games'in açıklamasına göre, Call of Duty: WWII anti hack / hile teknolojisinin tam sürümü betada uygulanamadı ve oyunun çıkışında güvenlik daha sıkı olacak.
 
   Sledgehammer Games, 
 
"Geri bildirimlerinize ve devam etmekte olan testlerimize dayanarak oyunun çıkışı için üzerinde çalışmakta olduğumuz ek değişiklikler var. Ne yazık ki betada bile olsa eğlenceyi bozmayı amaçlayan kişiler her zaman var. PC'ye çıkış yaptığında kullanacağımız anti hile / hack teknolojisi betada tam olarak uygulanamadı. Düzgün bir oyun alanını son derece ciddiye alıyoruz ve bunu sürekli olarak en üst düzey bir öncelik olarak izleyeceğiz."
 
   Call of Duty: WWII 3 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: WWII Activision Sledgehammer Games
The Evil Within 2 PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı Call of Duty: WWII Season Pass Carentan Haritasını Ekleyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

7.10.2017 14:07:04

0
Hocam ben o kadar denk gelmiyorum da zaten şikayet ettikten sonra kısa sürede banlanıyor ama CS ucuz bir oyun olduğu için adam yeni hesap açıp, satın alıp oynuyor tekrar.

Bgrn7

7.10.2017 12:07:54

0
"Zaten Steam VAC ile anca bir maçınız rezil olur." Şaka mı bu? 1-)Cod,2-)Cs oynayanlar bilir, bu iki oyunda hile eksik olmaz.

2K

7.10.2017 05:51:41

0
Pek yazılımdan anlamayan biri olduğum için basit ve biraz yanlış bir şekilde anlatacağım kusura bakmayın. WW2 arka planda çalışan online ile ilgili eski bir yazılımı kullandığı için hile yapmak kolay oluyormuş. Yani beta olması 1 saat önce çıkması pek fark yaratmıyormuş. Oyunun çıkmasına daha var o sırada düzelmeyecek bir sorun değil zaten Steam VAC ile anca bir maçınız rezil olur. Gerçi ben beta boyunca bir kere hileci ile karşılaşmadım ama Youtube videoları onlar ile dolu.

Data Transfer

7.10.2017 03:19:50

0
Lanet olası hileciler oyunların içine ediyorlar.

Ersin ÇAKI

6.10.2017 12:05:08

+1
Ulan ben de diyorum daha kendimi göstermeden anında indiriyorlar. Nefes alsam vuruyorlar. Böyle oyun mu olur diyordum. Meğersem hack varmış. Az biraz şüpheleniyordum ama henüz yeni ve betada olan bir oyun için de hack açmazlar diye düşünüyordum

vollkan59

6.10.2017 10:59:23

+1
Yalan ya, her oyun çıkışında aynı terane... Ne yeni motor yaparlar, nede anti hile... İşte yersen ne yapacan. Zaten bir zevki de kalmadı kişisel fikrim.

BSC Misafiri

6.10.2017 10:15:19

0
Oyun bence guzeldi stutter yaptigi icin rami 16 gb yaptim full surumu bekliyorum. Silahlar konsol betasina gore daha dengeliydi ve sekiyordu hem etkili menzili dusurmusler hemde recoili artirmislardi ozellikle smg lerde boyle olmasi iyiydi.

Utku53

6.10.2017 10:02:39

0
Oyun betasini oynadim ama cok olan ani fps dususlerinden dolayi(catismalarin yogun oldugu bolgelerde oluyor cogunlukla)oyundan hic keyif alamadim tabi oyunda hilecilee yok degil hemen hemen yaptigim her macta hileci verdi oyun pc betasi hic iyi gecmedi diyebiliriz oyun tam surumu de boyle olursa almyi dusunmuyirum tabi once sizin incelemeyi bi izliyelim onda sonra kararimizi veririz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty World WarII
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız