Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: WWII ESRB Açıklaması Yayınlandı

 
   ESRB (Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu) Call of Duty: WWII'nin derecelendirme açıklamasını paylaştı. Açıklama oyunun ne kadar şiddet içereceğine dair izlenim veriyor. Ayrıca beklenildiği üzere oyun MATURE (17+) olarak derecelendirildi.
 
   ESRB,  
 
   "Call of Duty: WWII, oyuncuların İkinci Dünya Savaşı sırasında Avrupa'daki Müttefik seferi boyunca Amerikan askerinin rolünü üstlendiği bir first person shooter oyunudur. Oyuncular düşmanlarını öldürmek için makineli tüfekler, pompalı tüfekler, roketatarlar ve patlayıcılar kullanır; bazı silah saldırıları kafa kopması ve/veya parçalanması ile sonuçlanır, kan lekeleri ve vücut parçaları yere düşer. Savaşlar çılgıncadır ve silah ateşlenmesi, acı çığlıklar ve büyük patlamalar eşlik eder. Ara sahneler de şiddet olaylarını betimler: bir esirin kafasına yakın mesafeden ateş edilir; düşman askerler yakalanmamak için kendilerini vurur. Diyalog esnasında "f**k" ve "sh*t" kelimeleri duyulmaktadır."
 
   Call of Duty: WWII 3 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: WWII Activision Sledgehammer Games
Oceanhorn Demo Bu Hafta Switch'e Geliyor The Evil Within 2'nin PS4'teki İndirme Boyutu Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.10.2017 17:39:37

0
Yq tabikide o tür detaylar olucak kardeşim buna kimsenin karisma hakkı yok bu haksızlıktır olması lazim adam 17+ ibaresini koymus oraya ebeveynlerde kontorlunu alıcak öyle bir dunya yok yıllardır bu tur şeyler yüzünden oyunda şiddet içerikler göremiyoruz pek ben kesinlikle bu konuya katilmıyorum sonucta oynadıgımız oyun 2.dünya savaşı ve şiddetle dolu olmasi gerek hani adamin kafasindan vurdum ve kafasindan vurdugumu gercekten hissetirmezse o oyun degildir zaten.

KAKÁ

10.10.2017 14:24:46

+2
17 cok olmus 3 idealdi.

Focke-Wulf

10.10.2017 12:18:17

0
17 az...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty World WarII
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız