Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Vanguard - Zombies Fragmanı

 
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Treyarch, Call of Duty: Vanguard'ın "Zombi" modu için resmi hikaye fragmanını yayınladı.
 
Daha önce duyurulduğu gibi, Call of Duty: Vanguard'daki Zombi modu, Call of Duty: Black Ops Cold War'daki Zombi modunun hikayesine bağlanacak.
 
Her cephede zafere koş! Pasifik semalarında it dalaşına gir, Fransa'ya paraşütle dalış yap, Stalingrad müdafaasında bir keskin nişancı olarak düşman avla ve Kuzey Afrika'da ilerleyen birliklere katılarak düşmanla çarpış! Call of Duty oyun serisi kendine has oyun mekanikleriyle seni 2. Dünya Savaşı cephelerine geri götürerek eşi benzeri görülmemiş çapta bir küresel muharebe deneyimi sunan Call of Duty: Vanguard ile geri dönüyor.

Hikâyesiyle seni kendisine kilitleyecek tek oyunculu Harekâtta, farklı ülkelerden gelen seçkin bir grup askerin, dünyanın yüzleştiği en büyük tehditle mücadele ederken her cephede zafere koşmasına tanıklık et. Buna ek olarak, efsaneleşmiş Çok Oyunculu Call of Duty modunda becerilerini herkese kanıtla ve heyecan dolu yepyeni Zombi modunu tecrübe et.
 
Call of Duty: Vanguard, 5 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu nişancı aksiyon
Cotton Guardian Force Saturn Tribute Ön Siparişleri 17 Ekim'de Açılacak Battlefield 2042 - Hazard Zone Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Vanguard
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız