Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare III için Resmi Oynanış Videosu Yayınlandı

 
Yayıncılığını Activision ve geliştiriciliğini Sledgehammer Games'in üstlendiği Gamescom 2023: Opening Night Live kapsamında Call of Duty: Modern Warfare III için "Campaign Premiere" adlı oynanış tanıtım videosu yayınlandı.
 
Yeni oyun için beklentiler yüksek
 
 
Oyuncular tarafından sevilen Call of Duty: Modern Warfare II hikayesinin devamı niteliğinde olan Call of Duty: Modern Warfare III'te Yüzbaşı Price ve Görev Timi 141 büyük tehditle yüzleşmeye hazırlanıyor. Gamescom 2023 açılış gecesi etkinliği kapsamında yayınlanan oynanış videosunda ise geniş kapsamlı bir operasyon anı bizlere sunuluyor. 
 
Yayınlanan 9 dakikalık oynanış tanıtım videosunda operasyon anı, karakter animasyonları, silah çeşitliliği / silah sesleri, çatışma kısımları, gizlilik unsurları, karakterimizin kullanabileceği araçlar, çevre sesleri ve daha fazlası yer alıyor. Video ile beraber oyuncuların beğenisini kazanan Call of Duty: Modern Warfare III için beklentiler yüksek.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Call of Duty: Modern Warfare III, 10 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Battle.net üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
İşte oynanış tanıtım videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Call of Duty: Modern Warfare III
Alan Wake 2 için The Dark Place Adlı Yeni Fragman Yayınlandı Assassin’s Creed Mirage için "Gamescom 2023" Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jer Aders

24.8.2023 09:49:37

0
Yeni nesil diye bir şey nasıl yok? 2020 yılında önceki nesile göre kat be kat daha güçlü donanıma sahip yeni nesil konsollar çıkmadı mı, çıktı. Geliştiricilerin ellerinde daha fazla imkan var artık teknolojik yönden daha iyi oyunlar yapmak için lakin eski nesile de oyun çıkartmak tamamen yeni nesil teknolojiler ile oyunlar görmemizin önünde en büyük engel. Oynayan oynadı, bitti artık eski nesil, salınması gerekiyor.

BSC Misafiri

24.8.2023 09:43:33

0
Adamlar zaten yeni nesle göre yapıyor iki nesil için ayrı ayrı optimize ediyor. Ps5 te modern warfare 2 120 FPS yağ gibi akıyor. Ayrıca grafikler çağ atlamış. Daha ne olsun

lextor

24.8.2023 09:42:54

+2
Eskiden mw duyuruları beni benden alırdı. Şimdi iş tamamen al aynı yemeği bir daha pişirdik ye moduna geldi.

BSC Misafiri

23.8.2023 15:22:47

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Jer Aders Hala ısrarla PlayStation 4 ve Xbox One için oyun çıkartıyorsunuz. Yeni nesi konsollar çıkalı 3 yıl oldu alooooo, bırakın eski nesli artık. Tamamen yeni nesilin imkanlarından yararlanan oyunlar görmek istiyoruz.
Kaçırdığın şeyde bu zaten. Yeni nesil diye birşey yok. Hala yok yani. Şirketler sırf yeni konsol sattırmak için normalden en az 4 sene daha hatta bana göre 5 sene daha erken çıkardılar. Hala TLOU 2 kalitesinde grafiklere sahip oyun yok. 2 sene falanda olmayacak.

Jer Aders

23.8.2023 14:35:27

+5
Hala ısrarla PlayStation 4 ve Xbox One için oyun çıkartıyorsunuz. Yeni nesi konsollar çıkalı 3 yıl oldu alooooo, bırakın eski nesli artık. Tamamen yeni nesilin imkanlarından yararlanan oyunlar görmek istiyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız