Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Infinite Warfare - PS4 Pro Frame Rate Testi

   Eurogamer'ın teknik analizler yapan kısmı DigitalFoundry, Sony'nin birinci parti oyunu Horizon Zero Dawn testinden sonra bu kez Activision'ın oyunu Call of Duty: Infinite Warfare'in PlayStation Meeting esnasında paylaşılan PlayStation 4 Pro görüntülerinin frame rate performansını analiz etti.
 
   Yapılan teste baktığımızda ise Call of Duty: Infinite Warfare'in PlayStation 4 Pro üzerinde 4K modunda çalıştığını ve 40-60 arası bir frame rate oranına sahip olduğunu görüyoruz. Ancak oyunun henüz çıkış yapmadığını da hatırlatalım. 
 
   DigitalFoundry tarafından paylaşılan test videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 
 

 
   Call of Duty: Infinite Warfare ise 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Oyunda Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Jon Snow gerçek adıyla Kit Harington ve UFC dövüşçüsü Conor McGregor bulunacak.
 
   Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Konsolun Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty Infinite Warfare FPS Activision
Sony Patronu, Sean Murray Hakkında Konuştu 4A Games Yeni Projesinden İki Adet Görsel Paylaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nemesis16

22.10.2016 20:55:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Senin gibi adamlara kapağı yapıştırıpta çark ettiklerini görmek kadar güzel bir şey yok. Kardeş sen ne diyon yahu? :D Arada dağlar kadar fark var diyon, devlette çalışıyorum senin kazandığını çöpe atıyorum diyon. Ezilip büzüldükçe üste çıkmak için s.çıp sıvıyorsun, tamam bu kadar bozulma kaşınan sendin ceremesini göğüsleyecek kadar kişilikli ol bari. Daha bir önceki mesajında sen kendin demiyor muydun gtx1080 bide yanına ps4 pro bu nasıl bir zenginlikse diye demagoji yapan sen değil miydin? Ne oldu da bir anda çark ettin? Para banyosu yapan züppe kıvamına girmişsin hemencecik? Ne oldu mesajım çok mu koydu da böyle dönüverdin? Karşında çocuk yok senin, girdiğin psikolojiyi çok iyi anlıyorum. [:'(] Şu pixel muhabbetini bir kenara bırak ayrıca artık, kimse çözünürlükler arası sidik yarıştırmadı. Hakkımda atıp tuttuğun konulara cevap verdim. Ne altından girip üstünden çıkmaya çalışıyorsun meselelerin, senin gibi cahil cühela PC fanlarını çok tokatladım ben bu forumda. Senin gibi adamların ortak noktası hep ne oldu biliyor musun? Tüm cehaletinize ve kibirinize rağmen her kapak yiyişinizde üste çıkmak için deli saçması ve alakasız şeyler yazmanız ortak noktanızdı hep. Mesaisi 8 - 5 uyuklama olan, hiçbir şey üretmeyen cahilin teki, ama gelmiş işin uzmanına kibirle 144p'den 8K'dan bahsediyor. Utan biraz. [:'(] Hala grafikerlikten bilmem nelikten bahsediyor üstelik. Sorunlu ya resmen. Gün geçmiyor ki birilerinin yerine utanmayalım, kendizi ne hallere sokuyorsunuz koca koca adamlar. (Ya da boş beleş veletler mi demeliydim...)

BSC Misafiri

24.9.2016 15:26:29

0
Vallahi ne yalan söyleyeyim upscale olayı ile gayet güzel olmuş. 400 dolarlık bir aletten ben bu kadarını beklemezdim. Keşke pc içinde upscale işi kolay olsa. Ryse bu işi getirmişti, ancak devamı gelmedi. Upscale işine girmek gerek yoksa pc ye vereceğimiz paranın haddi hesabı yok.

Metal-Gear

19.9.2016 02:38:42

0
@cold_winter, teşekkürler hocam bilgilendirme için. Birde bana demez mi "baban sana yeni pc almış, birilerine toplatmışsın, birilerine oc yaptırmışsın" diye yaftalaması ve asılsız suçlamaları yok mu şu misafir üyeliği ile... Bileydim bende senin gibi en başından bloklayıp geçerdim. Teşekkürler haber verdiğin için. İnternet ortamı işte, herkes atıp tutuyor gelişine, eski kaliteli üyeleri bulmak zorlaştı artık. Neyse işimiz gücümüz var haydi herkese Allah rahatlık versin.

JustInCase

19.9.2016 02:15:03

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Nereden biliyorsun elim açık mı, bonkör müyüm, yardım sever miyim yoksa zırnık koklatmaz biri miyim? Tanıyor musun beni? Yok. O yüzden bu konuda yorum yapmak haddine değil, çünkü yardım yapan biriysem ahirette sözlerinin gelip yakana yapışmayacağı ne malum şimdi bu lafının üstüne? Bir elinin verdiğini diğeri bilmeyecek, hiç böyle konulara girecek insan değilimdir ben. Allah C.C. ile benim aramdaki mesele o, sen karışma ikimizi de günaha sokma akşam akşam. Ne sen söyledin ne de ben okudum gibi davranacağım uzatmayalım hiç. [:'(] ================= Harcama kısmına gelince, işim gereği ben aldığım parçaları sonuna kadar sömüren biriyim. İhtiyaç fazlası değil, ihtiyacım var diye alıyorum yoksa önceki GTX 980'im de yeterliydi düz oyun oynamaya. Bir diğer mesele PS4 meselesi. Ben oyun oynamayı severim, gözümü ekranın sağ üstündeki FPS sayacına dikip oyundan bi haber olmayı sevmem. Multiplatformların çoğunu zaten PC'de oynuyorum. Uncharted 4 gibi, God of War gibi Exclusive oyunları PS4'te oynuyorum ki başka çaresi yok bunun zaten, daha performanslı hallerini oynamak için ise PS4 Pro alacağım ki E3'te duyurulan onca kendini ispatlamış Exc. oyun yine PC'ye çıkmıyor, bende mecburen Pro alacağım, artık 30 fps mi olur, 60 mı olur yapımcı bilir ben oyunuma bakarım. Bu oyunlar PC'ye var mı bilader? Var da biz mi bilmiyoruz? Vardı da biz mi 144hz oynamadık? Başkalarının keyfi senin için aptallıksa, senin düşüncen külliyen sapkınlık demektir. [:'(] Bu kadarda fesat ve fikri bozuk olunmaz bilader. Şu fark vardan kasın ne zaten bilmiyorum, neye fark var?
Boşver dostum elemanın seviyesi yerlerde geziyor, atmasyon yaptığı her konuda gerekli teknik cevabı vermişsin. Bunun üzerine yapabildiği tek şey kişisel hakaretler olmuş gördüğün gibi. Bunun ben foruma ilk geldiği zamanları hatırlıyorum 2014 ya da 2013 falandı, anakartındaki hazır OC tuşuna basmak için bile forumdaki abilerine danışan, acemiyim yardım edin tuşa basmalı mıyım diyen biriydi bu. Manuel oc yapmayı bile bilmiyor daha gerisini sen düşün... Bir de şu haliyle gelmiş programlama yapan adamlara ahkam kesiyor, gerçekten KOMİK. Ben blokladım geçtim hesaba alınacak çapta biri değil, sende aynısını yapmalısın. Zira o senin seviyene bir türlü çıkamadı, sense onun seviyesine zaten inmezsin bile. Bu noktada yapılacak tek şey böyle adamları pas geçmektir. Klasik trol işte, fazla bir şey beklenmez bunlardan.

JustInCase

19.9.2016 00:24:03

+7
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri hehe yaptıgın is aynı muhabet bilader allah sukur bende kazanıyorum devlette calısıyorum emin ol senin kazandıgın parayı ben çöpe atıyorum ben grafik den flan yapmadım ugrasmamda zaten hazır isim var kamuda isin komik yani sen bu isle ugrasıp arada daglar kadar fark var demen komik demekki neymiş grafikerlerde anlamaya biliyormus haha size 144p yi 8 k diye yuttururm ben sony işini bilmiyor bunca enayi varken memlekette yapıstır gelsin
Adam seni yerin dibine sokmuş sen hala lak-lak peşindesin. İşi bilen adamla senin arandaki fark ortada, düşük statünü belli etmişsin bol bol. Utanç verici.

Metal-Gear

19.9.2016 00:19:28

+6
[8D][8D] Senin gibi adamlara kapağı yapıştırıpta çark ettiklerini görmek kadar güzel bir şey yok. Kardeş sen ne diyon yahu? :D Arada dağlar kadar fark var diyon, devlette çalışıyorum senin kazandığını çöpe atıyorum diyon. [8D][8D] Ezilip büzüldükçe üste çıkmak için s.çıp sıvıyorsun, tamam bu kadar bozulma kaşınan sendin ceremesini göğüsleyecek kadar kişilikli ol bari. Daha bir önceki mesajında sen kendin demiyor muydun gtx1080 bide yanına ps4 pro bu nasıl bir zenginlikse diye demagoji yapan sen değil miydin? Ne oldu da bir anda çark ettin? Para banyosu yapan züppe kıvamına girmişsin hemencecik? Ne oldu mesajım çok mu koydu da böyle dönüverdin? Karşında çocuk yok senin, girdiğin psikolojiyi çok iyi anlıyorum. [:'(] Şu pixel muhabbetini bir kenara bırak ayrıca artık, kimse çözünürlükler arası sidik yarıştırmadı. Hakkımda atıp tuttuğun konulara cevap verdim. Ne altından girip üstünden çıkmaya çalışıyorsun meselelerin, senin gibi cahil cühela PC fanlarını çok tokatladım ben bu forumda. Senin gibi adamların ortak noktası hep ne oldu biliyor musun? Tüm cehaletinize ve kibirinize rağmen her kapak yiyişinizde üste çıkmak için deli saçması ve alakasız şeyler yazmanız ortak noktanızdı hep. [8D] Mesaisi 8 - 5 uyuklama olan, hiçbir şey üretmeyen cahilin teki, ama gelmiş işin uzmanına kibirle 144p'den 8K'dan bahsediyor. Utan biraz. [:'(] Hala grafikerlikten bilmem nelikten bahsediyor üstelik. Sorunlu ya resmen. [8D] Gün geçmiyor ki birilerinin yerine utanmayalım, kendizi ne hallere sokuyorsunuz koca koca adamlar. (Ya da boş beleş veletler mi demeliydim...)

BSC Misafiri

18.9.2016 23:48:54

0
hehe yaptıgın is aynı muhabet bilader allah sukur bende kazanıyorum devlette calısıyorum emin ol senin kazandıgın parayı ben çöpe atıyorum ben grafik den flan yapmadım ugrasmamda zaten hazır isim var kamuda isin komik yani sen bu isle ugrasıp arada daglar kadar fark var demen komik demekki neymiş grafikerlerde anlamaya biliyormus haha size 144p yi 8 k diye yuttururm ben sony işini bilmiyor bunca enayi varken memlekette yapıstır gelsin

Metal-Gear

18.9.2016 04:56:15

+8
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri fx 9590 rende rişlerinde cokmu iyi saka gibisin senin gibi grafikerci görmedim ben ya yeni basladın ya birinin gazıyla yazıyorsunki büyük ihtimal yeni basladın baban yeni pc almıs ortama ayak uyduruyorsun ahbe cocuk fx 9590 render işinde iyi diyen adam i7 render işinde amd kullanmayan grafikerleri bilir ya benim tanıdıgım grafikerler salak ve ben salagım render bencmark notları belli bu arada yada sen sark kurnazlıgı yapıyorsun cidden komiksin tanıdıgım bütün herkes intel kullanırken senin böyle cümle kurman cidden komik neyse oyununa bak sen gtx 1080 ile ps4 pro almakda ayrı bi zenginlik olsa gerek ah babamız fabrikatör değilki herseyi zar zor kendimiz yaptık
Zaten ne kadar rezil bir adam olduğunu yorumunun başında ve sonunda belli ediyorsun ki bu da senin kaliten işte. Baban yeni pc almış, yeni başlamışsın bilmem ne. Intel'in herhangi bir işlemcisi ile FX9590'ı karşılaştıran mı oldu? Tek AMD destekli anakartıma gidecek en üst düzey işlemci bu. Render performansı da bu cephede gayet iyi. Ben intel'in yerine tercih etmedim bunu, anakartımla alakalı bir tercihti. Ayrıca, GPU'nun CUDA çekirdeklerini kullanıyorum pek çok RT iş için, daha bir şeyden anladığın yok ahkam kesiyorsun. Saf CPU ile çıkardığım onlarca render'dan sadece bir kaçı [RenderFarm'a gerek bile duymadan]: =========================== =========================== Şu sondan iki resim Nvidia Gameworks kaynak kodları ile entegrasyon sağlayarak tek başıma geliştirmekte olduğum bir oyundan. VXGI - HBAO+ Apex - Physx entegrasyonunda kısıtlamasız - optimizesiz 20ms'de render ediliyor sahne. PostFX ve geniş mozaiklemeli kurduğum Landscape'de cabası. Bu işlemci ile Voxel Cone Trace gerçek zamanlı GI sekmeleri anlık çökme olmadan render edilebiliyor ben çalışmamda sunduklarına bakarım, sana hayvan gibi bir performans sunuyor diyorsam bunu başka bir CPU kanadı ile karşılaştırmaya almayacaksın. Eğer diğerlerinden daha iyi bir render performansı var dersem, o zaman gelipte bana ahkam kesersin. Gidipte Intel cephesindeki üst seviyelerin yanına koyarsan tabii ki daha düşük benchmark puanı alırsın onlara nispeten. Bu da senin boş beleş bilgisizliğin işte, uğraşmadığın bilmediğin bir mesele hakkında saçma sapan konuşma. AMD savunucusu da değilim üstelik anakartımı değiştirince Xeon serisi bir işlemci ile yola devam edeceğim zaten, gönlüm bundan yana benim. Yüksek kare oranlı, 8K+ üzeri doku paketi ve milyonları bulan poligon sayılarında, voxel space değerleri minimum edilmiş VFX render'larında hiç kimse intel - amd tek makine kullanmaz. Senin tanıdığın grafikerler demek ki profesyonel olarak yapmıyorlar bu işi bana sadece intelden bahsettiğine göre. Grafiker ile 3D & VFX sanatçılığı ayrı bir dal, ben Grafiker değilim bilader nerenden atıyon? "Senin gibi grafiker görmedim" demişsin hakkımda ne biliyonda, ne grafikeri hayırdır? :D Benimki Shader programlamaya giriyor, VFX tasarım 3D tasarım, Pose-Based Animasyon, MoCap verilerini rigleme, PostFX kompleks disaynı kapsadığı alan çok geniş. Photoshop ile reklam panosu hazırlayıp 2D reklam animasyonları yapmıyoruz biz. Bizim seviyede tek makine kullanılmaz, RenderFarm kullanırız. Senin söyleyeceğin en üst düzey işlemci bile ileri seviyede resmi iş yaparken bana gelmez yani. Terbiyesizlik yapma o yüzden hiç birşey bilmediğin ucuz forum argosu ağzından belli senin, ben ailemden ayrı kendi işimle para kazanan biriyim, benim emekli bir babam var ki seni ilgilendiren mevzu da değil üstelik bi tarafından element uydurma benim hakkımda. Eh ben senden daha fazla maddi imkanlıyım "senin söylediğine göre." Bu da senin bir baltaya sap olamadığını ve benim işimdeki profesyonelliğimi gösterir, o yüzden terbiyesizlik edip karşındakini cımbızla kelime seçerek yaftalamaların lüzumu yok. [:'(] Benim söylediğim şeyin karşılığı senin verdiğin cevap değil, havalara girmişsin boş boş.

Metal-Gear

18.9.2016 04:22:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri elindeki sisteme kötü diyenmi oldu be kardesim madem sistem yapıcan paran var 24 gb ram niye amd 9590 niye hicmi aklına 6700k gelmedi ucuz bir işlemci performansını bencmarklarını görürsün he ne gerek var oyun oynucam diyorsun be bilader fotoshop bi ton yazılım var demekki grafikerlikle ya ilgileniyorsun veyatta çalsıyorsun veyatta yeni möerak saldın her neyse gtx 1080 alıyorsunda bir i7 6850 veyatta 6700kmı alamıyorsunda burda ps4 proyu savunuyorsun ben görünü gercegi sölerim net ps4 den ps4 proya aldıracak fark yok acık ve net madem dsr kullanıyorsun 144 hz kullanıyorsun dene aynı diyorsan 60 fps sana kasıyor gibi gelmiyorsa bizden değilsin pc nide kime yaptırdın bilmiyorum güzel makina ama mantık hataları var ona vercegin paraya ben sana intel 32 hatta 64 gb rammi x99 sistem yapardım üstüne hem grafikerlik yapıyorsan render alıyorsan hem oyun hem render yapardın simdide yapıyorsundur belki 10 dk gec belki 20 dk gec öenmli değilse bak dalgana benim burdaki amacım ps 4 den ps4 proya gecilcek bir sebeb yok hele gtx 1080 li bir pc varsa hahahah komik gercekten
Forum üyeliğini verde oradan özel mesaj atayım yazdığım cevabı. Bütün iddialarına değiniyorum. :)

BSC Misafiri

18.9.2016 04:21:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 1 gün banım kaldı açılsın bende ss show yaparım madem sidik yarıstırmak derdin adam ssd yi bile cekmiş lafım ne koymussa neyse misafir üyelik değiliz normalde sen böyle sistem topluyorsan yazık yoksa birinemi toplattın 1080ti cıkınca aglamassın umarım daha 4 ay bile olmayan bi karta overcloda yaptırmıssın veya yapmıssın yazık yazık sonra tabi 3 ayda ekran kartı değiştirisiniz
:D :D :D Tabi gördün ki hiçbir şey sana özel değil dibin düştü tabi şimdi de diyor ki niye 24 gb ram niye 32 değil, niye fx9590 niye başka bişe değil, niye gtx1080 aldın niye ti'ı beklemedin. Olm şaka mı yapıyon yoksa harbiden ciddi misin anlamak çok güç. :D Elimdeki sistem her oyunu zaten en iyi hali ile oynatan sistem sen daha neyin derdindesin? :D Ben bunu böyle sıfırdan toplamadım hem yanlış tahmindesin, ihtiyaç duydukça üzerine ekledim. Anakartım da tek AMD destekli, bende haliyle FX9590 takıyorum render performansı hayvan gibi. Yaptığım bütün grafik - animasyon işlerimde 24gb Ram kasıntı yapmıyor, ben bu sistemle shader yazıp render alıyorum, adam bana niye 32 gb değil diyor. :D :D Senin gibi biri için 16 GB ram bile fazla, sen niye 32 gb değil diye mi soruyorsun bide bana? Sen 32 GB ram taksan napacan onu, neyini kullanacan? GTX 1080 ekran kartına laf edip tabi 3 ayda bir ekran kartı değiştirirsiniz diyen bir adam kendini bilgili sanıyor. :D GTX 1080 var ve 3 ayda bir ekran kartı değiştiren tip konumundayız? :D:D:D Sürekli bak kendini rezil ediyorsun, harbi söylediğin şeyleri bi oku. Ağzından çıkanı kulağın duysun bi.
fx 9590 rende rişlerinde cokmu iyi saka gibisin senin gibi grafikerci görmedim ben ya yeni basladın ya birinin gazıyla yazıyorsunki büyük ihtimal yeni basladın baban yeni pc almıs ortama ayak uyduruyorsun ahbe cocuk fx 9590 render işinde iyi diyen adam i7 render işinde amd kullanmayan grafikerleri bilir ya benim tanıdıgım grafikerler salak ve ben salagım render bencmark notları belli bu arada yada sen sark kurnazlıgı yapıyorsun cidden komiksin tanıdıgım bütün herkes intel kullanırken senin böyle cümle kurman cidden komik neyse oyununa bak sen gtx 1080 ile ps4 pro almakda ayrı bi zenginlik olsa gerek ah babamız fabrikatör değilki herseyi zar zor kendimiz yaptık

BSC Misafiri

18.9.2016 00:31:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 1 gün banım kaldı açılsın bende ss show yaparım madem sidik yarıstırmak derdin adam ssd yi bile cekmiş lafım ne koymussa neyse misafir üyelik değiliz normalde sen böyle sistem topluyorsan yazık yoksa birinemi toplattın 1080ti cıkınca aglamassın umarım daha 4 ay bile olmayan bi karta overcloda yaptırmıssın veya yapmıssın yazık yazık sonra tabi 3 ayda ekran kartı değiştirisiniz
:D :D :D Tabi gördün ki hiçbir şey sana özel değil dibin düştü tabi şimdi de diyor ki niye 24 gb ram niye 32 değil, niye fx9590 niye başka bişe değil, niye gtx1080 aldın niye ti'ı beklemedin. Olm şaka mı yapıyon yoksa harbiden ciddi misin anlamak çok güç. :D Elimdeki sistem her oyunu zaten en iyi hali ile oynatan sistem sen daha neyin derdindesin? :D Ben bunu böyle sıfırdan toplamadım hem yanlış tahmindesin, ihtiyaç duydukça üzerine ekledim. Anakartım da tek AMD destekli, bende haliyle FX9590 takıyorum render performansı hayvan gibi. Yaptığım bütün grafik - animasyon işlerimde 24gb Ram kasıntı yapmıyor, ben bu sistemle shader yazıp render alıyorum, adam bana niye 32 gb değil diyor. :D :D Senin gibi biri için 16 GB ram bile fazla, sen niye 32 gb değil diye mi soruyorsun bide bana? Sen 32 GB ram taksan napacan onu, neyini kullanacan? GTX 1080 ekran kartına laf edip tabi 3 ayda bir ekran kartı değiştirirsiniz diyen bir adam kendini bilgili sanıyor. :D GTX 1080 var ve 3 ayda bir ekran kartı değiştiren tip konumundayız? :D:D:D Sürekli bak kendini rezil ediyorsun, harbi söylediğin şeyleri bi oku. Ağzından çıkanı kulağın duysun bi.
elindeki sisteme kötü diyenmi oldu be kardesim madem sistem yapıcan paran var 24 gb ram niye amd 9590 niye hicmi aklına 6700k gelmedi ucuz bir işlemci performansını bencmarklarını görürsün he ne gerek var oyun oynucam diyorsun be bilader fotoshop bi ton yazılım var demekki grafikerlikle ya ilgileniyorsun veyatta çalsıyorsun veyatta yeni möerak saldın her neyse gtx 1080 alıyorsunda bir i7 6850 veyatta 6700kmı alamıyorsunda burda ps4 proyu savunuyorsun ben görünü gercegi sölerim net ps4 den ps4 proya aldıracak fark yok acık ve net madem dsr kullanıyorsun 144 hz kullanıyorsun dene aynı diyorsan 60 fps sana kasıyor gibi gelmiyorsa bizden değilsin pc nide kime yaptırdın bilmiyorum güzel makina ama mantık hataları var ona vercegin paraya ben sana intel 32 hatta 64 gb rammi x99 sistem yapardım üstüne hem grafikerlik yapıyorsan render alıyorsan hem oyun hem render yapardın simdide yapıyorsundur belki 10 dk gec belki 20 dk gec öenmli değilse bak dalgana benim burdaki amacım ps 4 den ps4 proya gecilcek bir sebeb yok hele gtx 1080 li bir pc varsa hahahah komik gercekten

Metal-Gear

17.9.2016 23:06:02

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 1 gün banım kaldı açılsın bende ss show yaparım madem sidik yarıstırmak derdin adam ssd yi bile cekmiş lafım ne koymussa neyse misafir üyelik değiliz normalde sen böyle sistem topluyorsan yazık yoksa birinemi toplattın 1080ti cıkınca aglamassın umarım daha 4 ay bile olmayan bi karta overcloda yaptırmıssın veya yapmıssın yazık yazık sonra tabi 3 ayda ekran kartı değiştirisiniz
:D :D :D Tabi gördün ki hiçbir şey sana özel değil dibin düştü tabi şimdi de diyor ki niye 24 gb ram niye 32 değil, niye fx9590 niye başka bişe değil, niye gtx1080 aldın niye ti'ı beklemedin. Olm şaka mı yapıyon yoksa harbiden ciddi misin anlamak çok güç. :D Elimdeki sistem her oyunu zaten en iyi hali ile oynatan sistem sen daha neyin derdindesin? :D Ben bunu böyle sıfırdan toplamadım hem yanlış tahmindesin, ihtiyaç duydukça üzerine ekledim. Anakartım da tek AMD destekli, bende haliyle FX9590 takıyorum render performansı hayvan gibi. Yaptığım bütün grafik - animasyon işlerimde 24gb Ram kasıntı yapmıyor, ben bu sistemle shader yazıp render alıyorum, adam bana niye 32 gb değil diyor. :D :D Senin gibi biri için 16 GB ram bile fazla, sen niye 32 gb değil diye mi soruyorsun bide bana? Sen 32 GB ram taksan napacan onu, neyini kullanacan? GTX 1080 ekran kartına laf edip tabi 3 ayda bir ekran kartı değiştirirsiniz diyen bir adam kendini bilgili sanıyor. :D GTX 1080 var ve 3 ayda bir ekran kartı değiştiren tip konumundayız? :D:D:D Sürekli bak kendini rezil ediyorsun, harbi söylediğin şeyleri bi oku. Ağzından çıkanı kulağın duysun bi.

BSC Misafiri

17.9.2016 22:55:31

0
1 gün banım kaldı açılsın bende ss show yaparım madem sidik yarıstırmak derdin adam ssd yi bile cekmiş lafım ne koymussa neyse misafir üyelik değiliz normalde sen böyle sistem topluyorsan yazık yoksa birinemi toplattın 1080ti cıkınca aglamassın umarım daha 4 ay bile olmayan bi karta overcloda yaptırmıssın veya yapmıssın yazık yazık sonra tabi 3 ayda ekran kartı değiştirisiniz

BSC Misafiri

17.9.2016 22:47:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: 2K 60 fps bile veremiyor diyecektim ama çözünürlük pixel sayısı olarak 1080p in 2 katıymış. O yüzden bu fps değerleri bile konsollar için beklenmeyecek derecede iyi. Zaten oyunun çıkışına doğru daha optimize bir hale gelir.
1080p nin 2 katı sanırım 4 k native görseniz 10k sanıcaksınız bi göz doktoruna Gidin İsterseniz Türkiyede iyi bir göz doktoru tavsiyesi Prof.DR.Abuziddin baya iyidir
Adamın ne dediğini anlamamışsın, direk deli doktoruna gitmen lazım senin. Adam sana FHD'nin 2 katıymış bu yüzden fps uygun diyor, aksi halde sonucu beğenmeyecektim diyor. Netlikle alakalı bir yorumu yok, ondan da ziyade mevcut pixel sayısını herhangi bir üst çözünürlük ile bir tuttuğuna dair yorumu da yok. Bu da demektir ki sen ne görüyorsan o da onu görüyor ekranda. Saçma saçma konuşmayın artık Pro duyurulduğundan beri kabızlık çekiyorsunuz, gözünüz öyle bir döndü ki insanların yazdığı şeyleri bile anlayamaz hale geldiniz, adam orada ne diyor sen ne diyorsun yahu. Ağlamayın bu kadar ya kos koca adamlarsınız nedir bu içinizdeki hazımsızlık bu nefret sanki ortada devlet meselesi varmış gibi her konuda bi hakaretler bi kibirlenmeler. Büyüyün artık biraz.
yaw sende git göz dokturuna ne 1080p nin 2 katı yaw olum sakamsınız siz sony sizi daha cok öper yapmayın allah askına 1080p yi süslemişler upscale bile iyi olmamıs ps4 pro x balon rise grafik farkına baktım ahım sahım fark yok ps 4 ps4 pro da far iyice dusecektir 1080p nin 2.5 k görüntüye es deger oluyor benim doktora ihtiyacım yok deliyi adam edemem ama adamı deli ederim
ya kardeşim sony ile ne alı verremediğin var adamlar 400 dolara 60 fps veriyor en kötü 4 yıl gider ki en az çünkü pro çıktı ama ben şuanki ps4ten bile memnunun.Yapan yapıyor bakınız witcher a.Ama sen bilgisayarda o fpsyi alman için o parayı sırf ekran kartına veriyorsun (Belki daha fazlaını).Kısacası tercih meselesi. Ama anladıgım kadarılıyla birçok kişinin zoru ben bilgisayırıma servet yatırdım 60 fps için nasıl olurda bu makine bu para ile bunu sağlar. Ayrıyeten adamlar bu parayı senden zorla almıyor ister alırsın ister almazsın niye hemen videonun altına üşüşüyorsun saçma sapan eleştirilerde bulunuyorsun neymiş 4k ka değilde 2k imiş.Yapma ya yarın gelde bu makine niye marsa gitmiyor diye ağla.Eleştirini yapta mantık çerçevesinde yap
la bırak 4k sı upscale ediyorlar zaten sende sakamısın 2k ya yakın olmus görüntü
4k la yakından uzaktan alakası yok görüntünün

BSC Misafiri

17.9.2016 22:35:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: 2K 60 fps bile veremiyor diyecektim ama çözünürlük pixel sayısı olarak 1080p in 2 katıymış. O yüzden bu fps değerleri bile konsollar için beklenmeyecek derecede iyi. Zaten oyunun çıkışına doğru daha optimize bir hale gelir.
1080p nin 2 katı sanırım 4 k native görseniz 10k sanıcaksınız bi göz doktoruna Gidin İsterseniz Türkiyede iyi bir göz doktoru tavsiyesi Prof.DR.Abuziddin baya iyidir
Adamın ne dediğini anlamamışsın, direk deli doktoruna gitmen lazım senin. Adam sana FHD'nin 2 katıymış bu yüzden fps uygun diyor, aksi halde sonucu beğenmeyecektim diyor. Netlikle alakalı bir yorumu yok, ondan da ziyade mevcut pixel sayısını herhangi bir üst çözünürlük ile bir tuttuğuna dair yorumu da yok. Bu da demektir ki sen ne görüyorsan o da onu görüyor ekranda. Saçma saçma konuşmayın artık Pro duyurulduğundan beri kabızlık çekiyorsunuz, gözünüz öyle bir döndü ki insanların yazdığı şeyleri bile anlayamaz hale geldiniz, adam orada ne diyor sen ne diyorsun yahu. Ağlamayın bu kadar ya kos koca adamlarsınız nedir bu içinizdeki hazımsızlık bu nefret sanki ortada devlet meselesi varmış gibi her konuda bi hakaretler bi kibirlenmeler. Büyüyün artık biraz.
yaw sende git göz dokturuna ne 1080p nin 2 katı yaw olum sakamsınız siz sony sizi daha cok öper yapmayın allah askına 1080p yi süslemişler upscale bile iyi olmamıs ps4 pro x balon rise grafik farkına baktım ahım sahım fark yok ps 4 ps4 pro da far iyice dusecektir 1080p nin 2.5 k görüntüye es deger oluyor benim doktora ihtiyacım yok deliyi adam edemem ama adamı deli ederim
ya kardeşim sony ile ne alı verremediğin var adamlar 400 dolara 60 fps veriyor en kötü 4 yıl gider ki en az çünkü pro çıktı ama ben şuanki ps4ten bile memnunun.Yapan yapıyor bakınız witcher a.Ama sen bilgisayarda o fpsyi alman için o parayı sırf ekran kartına veriyorsun (Belki daha fazlaını).Kısacası tercih meselesi. Ama anladıgım kadarılıyla birçok kişinin zoru ben bilgisayırıma servet yatırdım 60 fps için nasıl olurda bu makine bu para ile bunu sağlar. Ayrıyeten adamlar bu parayı senden zorla almıyor ister alırsın ister almazsın niye hemen videonun altına üşüşüyorsun saçma sapan eleştirilerde bulunuyorsun neymiş 4k ka değilde 2k imiş.Yapma ya yarın gelde bu makine niye marsa gitmiyor diye ağla.Eleştirini yapta mantık çerçevesinde yap
la bırak 4k sı upscale ediyorlar zaten sende sakamısın 2k ya yakın olmus görüntü

BSC Misafiri

17.9.2016 22:35:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri ingilizcem cok iyi bununda cahillikle bir alakasıda yok bu arada ben 1440p retina ekrandan bakıyorum ps 4 dünde horizon videosunu karsılastıryorum ama ben aman ps 4 pro süper diyebilicek bir fark görmüyorum ki kaldıkı kaç kişinin evinde 4k tv var hadi var ne fark edicek adam 4k tv ps 4 ile ps4 prosu aynı gelicekgözüne 2 sene sonraki ps 5 inizde simdiden hayırlı olsun ben 2 sene sonra Nasaya Yetişirim :D :D :D
Bire beşer Nasa senin gibi adamı neylesin? Onlara yetişmen için kibirle pc toplamış bir fanboy olmaman gerekiyordu. :D Ellerindeki bilgisayarlar da senin oyun oynamak için topladığın bilgisayarlar gibi değil. Her departmanda gereğinde galaksiler gereğinde diğer kozmik olaylar için simülatör yazılım çalıştırdıkları farm bilgisayar kullanıyor herifler. Sen kendini ne zannediyon kimsin ya? :D Bana topladığı bilgisayarla hava atacak. Al bak, bende bazı oyunları PC'de oynuyorum, Downsample yaparak oynuyorum native 4K'nın da, DSR 4K'nın da, 144hz'in de nasıl bir şey olduğunu senden iyi biliyorum aşağıda kanıtım. Biz burada 4K kötüdür, 144 hz kötüdür mü diyoruz? 400 dolarlık makine için iyi performans diyoruz, sen oradan çıkıp kuduruyorsun bir de üstelik kibirleniyorsun. O bilgisayar parçaları sana mı özel? Bizde yok mu sanıyorsun? PS4'ümde var Xbox One'ım da var, keyfim hangisini isterse onu oynuyorum senin gibi bir şeyi saplantı yapmıyorum. Hadi misafir, sen burada istenmiyorsun ev sahiplerince. Defol şimdi, her şeyi de kendine özel sanma senden başka hiç kimse PC toplayamaz zaten değil mi? :D Hadi rüyalar aleminde Nasa'ya yetişmen dileği ile, uğurlar ola. Fazla da kudurma, 400 dolara Checkerboard render ile 4K oyun oynatan bir bilgisayarı NAH toplarsın. :D
hahaha 1080 sen amd 95 almıs rezil ya sizede donanım bilgisi var diyorlar ya öölüyorum gülmekten 24 gb ram nedir 32 gb yapar insan bari hey allahım ya 980ti deiştirmem sebebim her oyunu 80+ fps de oynamam ve 1080 almanın hiç bir mantıgı yok kasıma dogru 1080 ti cıkınca 1080 yalan olcak ozman native 4k 60 fps devri baslıyacak amd yerine i7 6850k pahalı gelirse 6700k altını alma yazık tam performans olmaz ramide bi zahmet 32gb yapıver küfür gibi pc toplamasın

Metal-Gear

17.9.2016 22:21:07

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri ingilizcem cok iyi bununda cahillikle bir alakasıda yok bu arada ben 1440p retina ekrandan bakıyorum ps 4 dünde horizon videosunu karsılastıryorum ama ben aman ps 4 pro süper diyebilicek bir fark görmüyorum ki kaldıkı kaç kişinin evinde 4k tv var hadi var ne fark edicek adam 4k tv ps 4 ile ps4 prosu aynı gelicekgözüne 2 sene sonraki ps 5 inizde simdiden hayırlı olsun ben 2 sene sonra Nasaya Yetişirim :D :D :D
Bire beşer Nasa senin gibi adamı neylesin? Onlara yetişmen için kibirle pc toplamış bir fanboy olmaman gerekiyordu. :D Ellerindeki bilgisayarlar da senin oyun oynamak için topladığın bilgisayarlar gibi değil. Her departmanda gereğinde galaksiler gereğinde diğer kozmik olaylar için simülatör yazılım çalıştırdıkları farm bilgisayar kullanıyor herifler. Sen kendini ne zannediyon kimsin ya? :D Bana topladığı bilgisayarla hava atacak. Al bak, bende bazı oyunları PC'de oynuyorum, Downsample yaparak oynuyorum native 4K'nın da, DSR 4K'nın da, 144hz'in de nasıl bir şey olduğunu senden iyi biliyorum aşağıda kanıtım. Biz burada 4K kötüdür, 144 hz kötüdür mü diyoruz? 400 dolarlık makine için iyi performans diyoruz, sen oradan çıkıp kuduruyorsun bir de üstelik kibirleniyorsun. O bilgisayar parçaları sana mı özel? Bizde yok mu sanıyorsun? PS4'ümde var Xbox One'ım da var, keyfim hangisini isterse onu oynuyorum senin gibi bir şeyi saplantı yapmıyorum. Hadi misafir, sen burada istenmiyorsun ev sahiplerince. Defol şimdi, her şeyi de kendine özel sanma senden başka hiç kimse PC toplayamaz zaten değil mi? :D Hadi rüyalar aleminde Nasa'ya yetişmen dileği ile, uğurlar ola. Fazla da kudurma, 400 dolara Checkerboard render ile 4K oyun oynatan bir bilgisayarı NAH toplarsın. :D ===================== N_Drake, hocam böyle PC fanları çok kibirleniyor sadece kendilerinde yüksek sistem var sanıyorlar, bide üstelik her şeyi bildiklerini sanıyorlar yok 4K yok 144hz, sanki kendilerine özel gibi. :D Bende o yüzden yapıştırıyorum bunları böyle. Bunlar kadar cahil sürüsü adam yok, hazır program üzerinden %5 O/C yapıp kendilerini grafik mühendisi zanneden tipler. "Upscale bile tam olmamış" gibi bir cümle kurabilecek kadar saçmalıyorlar. :D @N_Drake

N_Drake

17.9.2016 22:08:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: 2K 60 fps bile veremiyor diyecektim ama çözünürlük pixel sayısı olarak 1080p in 2 katıymış. O yüzden bu fps değerleri bile konsollar için beklenmeyecek derecede iyi. Zaten oyunun çıkışına doğru daha optimize bir hale gelir.
1080p nin 2 katı sanırım 4 k native görseniz 10k sanıcaksınız bi göz doktoruna Gidin İsterseniz Türkiyede iyi bir göz doktoru tavsiyesi Prof.DR.Abuziddin baya iyidir
Adamın ne dediğini anlamamışsın, direk deli doktoruna gitmen lazım senin. Adam sana FHD'nin 2 katıymış bu yüzden fps uygun diyor, aksi halde sonucu beğenmeyecektim diyor. Netlikle alakalı bir yorumu yok, ondan da ziyade mevcut pixel sayısını herhangi bir üst çözünürlük ile bir tuttuğuna dair yorumu da yok. Bu da demektir ki sen ne görüyorsan o da onu görüyor ekranda. Saçma saçma konuşmayın artık Pro duyurulduğundan beri kabızlık çekiyorsunuz, gözünüz öyle bir döndü ki insanların yazdığı şeyleri bile anlayamaz hale geldiniz, adam orada ne diyor sen ne diyorsun yahu. Ağlamayın bu kadar ya kos koca adamlarsınız nedir bu içinizdeki hazımsızlık bu nefret sanki ortada devlet meselesi varmış gibi her konuda bi hakaretler bi kibirlenmeler. Büyüyün artık biraz.
yaw sende git göz dokturuna ne 1080p nin 2 katı yaw olum sakamsınız siz sony sizi daha cok öper yapmayın allah askına 1080p yi süslemişler upscale bile iyi olmamıs ps4 pro x balon rise grafik farkına baktım ahım sahım fark yok ps 4 ps4 pro da far iyice dusecektir 1080p nin 2.5 k görüntüye es deger oluyor benim doktora ihtiyacım yok deliyi adam edemem ama adamı deli ederim
:D :D Len Digital Foundry fps sayımı ve pixel sayımı yapıyor, video'da diyor zaten 2 tane 1080p diye. Bizlik bir şey değil biz demiyoruz bunu incelemeyi yapan elemanların lafı bu. :D:D Allah'ım yarabbim harbi kudurmuş kafayı yemiş adam. Upscale bile iyi olmamış diyor bide, Checkerboard render tekniği hakkında ne biliyorsun? Şu videonun kendisi bile 1080p zaten ne görmeyi umuyorsun yüksek çözünürlüğe dair? İşte biz videodan fark edemeyiz diye adam diliyle söylüyor, 2 gram ingilizcen yok mu bunu anlayacak kadar cahil herif? Harbi çıldırmışsın, okuduğunu da anlayamıyor oluşun cabası. Sen kendin dellenmişsin bide adamı deli ederim diyorsun. :D :D Hele bi akıl sağlığını düzeltte sonra gel aşık atmaya kalk.
Hocam ne diye bu kişilere cevap verip nefesini tüketiyorsun sitenin trolleri bunlar

BSC Misafiri

17.9.2016 21:52:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: 2K 60 fps bile veremiyor diyecektim ama çözünürlük pixel sayısı olarak 1080p in 2 katıymış. O yüzden bu fps değerleri bile konsollar için beklenmeyecek derecede iyi. Zaten oyunun çıkışına doğru daha optimize bir hale gelir.
1080p nin 2 katı sanırım 4 k native görseniz 10k sanıcaksınız bi göz doktoruna Gidin İsterseniz Türkiyede iyi bir göz doktoru tavsiyesi Prof.DR.Abuziddin baya iyidir
Adamın ne dediğini anlamamışsın, direk deli doktoruna gitmen lazım senin. Adam sana FHD'nin 2 katıymış bu yüzden fps uygun diyor, aksi halde sonucu beğenmeyecektim diyor. Netlikle alakalı bir yorumu yok, ondan da ziyade mevcut pixel sayısını herhangi bir üst çözünürlük ile bir tuttuğuna dair yorumu da yok. Bu da demektir ki sen ne görüyorsan o da onu görüyor ekranda. Saçma saçma konuşmayın artık Pro duyurulduğundan beri kabızlık çekiyorsunuz, gözünüz öyle bir döndü ki insanların yazdığı şeyleri bile anlayamaz hale geldiniz, adam orada ne diyor sen ne diyorsun yahu. Ağlamayın bu kadar ya kos koca adamlarsınız nedir bu içinizdeki hazımsızlık bu nefret sanki ortada devlet meselesi varmış gibi her konuda bi hakaretler bi kibirlenmeler. Büyüyün artık biraz.
yaw sende git göz dokturuna ne 1080p nin 2 katı yaw olum sakamsınız siz sony sizi daha cok öper yapmayın allah askına 1080p yi süslemişler upscale bile iyi olmamıs ps4 pro x balon rise grafik farkına baktım ahım sahım fark yok ps 4 ps4 pro da far iyice dusecektir 1080p nin 2.5 k görüntüye es deger oluyor benim doktora ihtiyacım yok deliyi adam edemem ama adamı deli ederim
ya kardeşim sony ile ne alı verremediğin var adamlar 400 dolara 60 fps veriyor en kötü 4 yıl gider ki en az çünkü pro çıktı ama ben şuanki ps4ten bile memnunun.Yapan yapıyor bakınız witcher a.Ama sen bilgisayarda o fpsyi alman için o parayı sırf ekran kartına veriyorsun (Belki daha fazlaını).Kısacası tercih meselesi. Ama anladıgım kadarılıyla birçok kişinin zoru ben bilgisayırıma servet yatırdım 60 fps için nasıl olurda bu makine bu para ile bunu sağlar. Ayrıyeten adamlar bu parayı senden zorla almıyor ister alırsın ister almazsın niye hemen videonun altına üşüşüyorsun saçma sapan eleştirilerde bulunuyorsun neymiş 4k ka değilde 2k imiş.Yapma ya yarın gelde bu makine niye marsa gitmiyor diye ağla.Eleştirini yapta mantık çerçevesinde yap

BSC Misafiri

17.9.2016 21:52:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: 2K 60 fps bile veremiyor diyecektim ama çözünürlük pixel sayısı olarak 1080p in 2 katıymış. O yüzden bu fps değerleri bile konsollar için beklenmeyecek derecede iyi. Zaten oyunun çıkışına doğru daha optimize bir hale gelir.
1080p nin 2 katı sanırım 4 k native görseniz 10k sanıcaksınız bi göz doktoruna Gidin İsterseniz Türkiyede iyi bir göz doktoru tavsiyesi Prof.DR.Abuziddin baya iyidir
Adamın ne dediğini anlamamışsın, direk deli doktoruna gitmen lazım senin. Adam sana FHD'nin 2 katıymış bu yüzden fps uygun diyor, aksi halde sonucu beğenmeyecektim diyor. Netlikle alakalı bir yorumu yok, ondan da ziyade mevcut pixel sayısını herhangi bir üst çözünürlük ile bir tuttuğuna dair yorumu da yok. Bu da demektir ki sen ne görüyorsan o da onu görüyor ekranda. Saçma saçma konuşmayın artık Pro duyurulduğundan beri kabızlık çekiyorsunuz, gözünüz öyle bir döndü ki insanların yazdığı şeyleri bile anlayamaz hale geldiniz, adam orada ne diyor sen ne diyorsun yahu. Ağlamayın bu kadar ya kos koca adamlarsınız nedir bu içinizdeki hazımsızlık bu nefret sanki ortada devlet meselesi varmış gibi her konuda bi hakaretler bi kibirlenmeler. Büyüyün artık biraz.
yaw sende git göz dokturuna ne 1080p nin 2 katı yaw olum sakamsınız siz sony sizi daha cok öper yapmayın allah askına 1080p yi süslemişler upscale bile iyi olmamıs ps4 pro x balon rise grafik farkına baktım ahım sahım fark yok ps 4 ps4 pro da far iyice dusecektir 1080p nin 2.5 k görüntüye es deger oluyor benim doktora ihtiyacım yok deliyi adam edemem ama adamı deli ederim
:D :D Len Digital Foundry fps sayımı ve pixel sayımı yapıyor, video'da diyor zaten 2 tane 1080p diye. Bizlik bir şey değil biz demiyoruz bunu incelemeyi yapan elemanların lafı bu. :D:D Allah'ım yarabbim harbi kudurmuş kafayı yemiş adam. Upscale bile iyi olmamış diyor bide, Checkerboard render tekniği hakkında ne biliyorsun? Şu videonun kendisi bile 1080p zaten ne görmeyi umuyorsun yüksek çözünürlüğe dair? İşte biz videodan fark edemeyiz diye adam diliyle söylüyor, 2 gram ingilizcen yok mu bunu anlayacak kadar cahil herif? Harbi çıldırmışsın, okuduğunu da anlayamıyor oluşun cabası. Sen kendin dellenmişsin bide adamı deli ederim diyorsun. :D :D Hele bi akıl sağlığını düzeltte sonra gel aşık atmaya kalk.
ingilizcem cok iyi bununda cahillikle bir alakasıda yok bu arada ben 1440p retina ekrandan bakıyorum ps 4 dünde horizon videosunu karsılastıryorum ama ben aman ps 4 pro süper diyebilicek bir fark görmüyorum ki kaldıkı kaç kişinin evinde 4k tv var hadi var ne fark edicek adam 4k tv ps 4 ile ps4 prosu aynı gelicekgözüne 2 sene sonraki ps 5 inizde simdiden hayırlı olsun ben 2 sene sonra Nasaya Yetişirim :D :D :D

BSC Misafiri

17.9.2016 21:40:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: 2K 60 fps bile veremiyor diyecektim ama çözünürlük pixel sayısı olarak 1080p in 2 katıymış. O yüzden bu fps değerleri bile konsollar için beklenmeyecek derecede iyi. Zaten oyunun çıkışına doğru daha optimize bir hale gelir.
1080p nin 2 katı sanırım 4 k native görseniz 10k sanıcaksınız bi göz doktoruna Gidin İsterseniz Türkiyede iyi bir göz doktoru tavsiyesi Prof.DR.Abuziddin baya iyidir
Adamın ne dediğini anlamamışsın, direk deli doktoruna gitmen lazım senin. Adam sana FHD'nin 2 katıymış bu yüzden fps uygun diyor, aksi halde sonucu beğenmeyecektim diyor. Netlikle alakalı bir yorumu yok, ondan da ziyade mevcut pixel sayısını herhangi bir üst çözünürlük ile bir tuttuğuna dair yorumu da yok. Bu da demektir ki sen ne görüyorsan o da onu görüyor ekranda. Saçma saçma konuşmayın artık Pro duyurulduğundan beri kabızlık çekiyorsunuz, gözünüz öyle bir döndü ki insanların yazdığı şeyleri bile anlayamaz hale geldiniz, adam orada ne diyor sen ne diyorsun yahu. Ağlamayın bu kadar ya kos koca adamlarsınız nedir bu içinizdeki hazımsızlık bu nefret sanki ortada devlet meselesi varmış gibi her konuda bi hakaretler bi kibirlenmeler. Büyüyün artık biraz.
hem ne kabızlık cekicem benim 5 tane ps4 pro gücüne es deger pc im var ben size üzüldügünden yorum yapıyorum 2 sene bir konsol alcaksan ben 3 senedir aynı kartı kullanıyorum 1440p native 8x msaa da :D sizin gibi medium high 30 fps de mahkum olmuyorum dogal olarak 30 fps 30 fps gözler isyanda tabi önünüze 144p koysalar oha way süper olmus diceniz :D

Metal-Gear

17.9.2016 21:37:32

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: 2K 60 fps bile veremiyor diyecektim ama çözünürlük pixel sayısı olarak 1080p in 2 katıymış. O yüzden bu fps değerleri bile konsollar için beklenmeyecek derecede iyi. Zaten oyunun çıkışına doğru daha optimize bir hale gelir.
1080p nin 2 katı sanırım 4 k native görseniz 10k sanıcaksınız bi göz doktoruna Gidin İsterseniz Türkiyede iyi bir göz doktoru tavsiyesi Prof.DR.Abuziddin baya iyidir
Adamın ne dediğini anlamamışsın, direk deli doktoruna gitmen lazım senin. Adam sana FHD'nin 2 katıymış bu yüzden fps uygun diyor, aksi halde sonucu beğenmeyecektim diyor. Netlikle alakalı bir yorumu yok, ondan da ziyade mevcut pixel sayısını herhangi bir üst çözünürlük ile bir tuttuğuna dair yorumu da yok. Bu da demektir ki sen ne görüyorsan o da onu görüyor ekranda. Saçma saçma konuşmayın artık Pro duyurulduğundan beri kabızlık çekiyorsunuz, gözünüz öyle bir döndü ki insanların yazdığı şeyleri bile anlayamaz hale geldiniz, adam orada ne diyor sen ne diyorsun yahu. Ağlamayın bu kadar ya kos koca adamlarsınız nedir bu içinizdeki hazımsızlık bu nefret sanki ortada devlet meselesi varmış gibi her konuda bi hakaretler bi kibirlenmeler. Büyüyün artık biraz.
yaw sende git göz dokturuna ne 1080p nin 2 katı yaw olum sakamsınız siz sony sizi daha cok öper yapmayın allah askına 1080p yi süslemişler upscale bile iyi olmamıs ps4 pro x balon rise grafik farkına baktım ahım sahım fark yok ps 4 ps4 pro da far iyice dusecektir 1080p nin 2.5 k görüntüye es deger oluyor benim doktora ihtiyacım yok deliyi adam edemem ama adamı deli ederim
:D :D Len Digital Foundry fps sayımı ve pixel sayımı yapıyor, video'da diyor zaten 2 tane 1080p diye. Bizlik bir şey değil biz demiyoruz bunu incelemeyi yapan elemanların lafı bu. :D:D Allah'ım yarabbim harbi kudurmuş kafayı yemiş adam. Upscale bile iyi olmamış diyor bide, Checkerboard render tekniği hakkında ne biliyorsun? Şu videonun kendisi bile 1080p zaten ne görmeyi umuyorsun yüksek çözünürlüğe dair? İşte biz videodan fark edemeyiz diye adam diliyle söylüyor, 2 gram ingilizcen yok mu bunu anlayacak kadar cahil herif? Harbi çıldırmışsın, okuduğunu da anlayamıyor oluşun cabası. Sen kendin dellenmişsin bide adamı deli ederim diyorsun. :D :D Hele bi akıl sağlığını düzeltte sonra gel aşık atmaya kalk.

BSC Misafiri

17.9.2016 21:33:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: 2K 60 fps bile veremiyor diyecektim ama çözünürlük pixel sayısı olarak 1080p in 2 katıymış. O yüzden bu fps değerleri bile konsollar için beklenmeyecek derecede iyi. Zaten oyunun çıkışına doğru daha optimize bir hale gelir.
1080p nin 2 katı sanırım 4 k native görseniz 10k sanıcaksınız bi göz doktoruna Gidin İsterseniz Türkiyede iyi bir göz doktoru tavsiyesi Prof.DR.Abuziddin baya iyidir
Adamın ne dediğini anlamamışsın, direk deli doktoruna gitmen lazım senin. Adam sana FHD'nin 2 katıymış bu yüzden fps uygun diyor, aksi halde sonucu beğenmeyecektim diyor. Netlikle alakalı bir yorumu yok, ondan da ziyade mevcut pixel sayısını herhangi bir üst çözünürlük ile bir tuttuğuna dair yorumu da yok. Bu da demektir ki sen ne görüyorsan o da onu görüyor ekranda. Saçma saçma konuşmayın artık Pro duyurulduğundan beri kabızlık çekiyorsunuz, gözünüz öyle bir döndü ki insanların yazdığı şeyleri bile anlayamaz hale geldiniz, adam orada ne diyor sen ne diyorsun yahu. Ağlamayın bu kadar ya kos koca adamlarsınız nedir bu içinizdeki hazımsızlık bu nefret sanki ortada devlet meselesi varmış gibi her konuda bi hakaretler bi kibirlenmeler. Büyüyün artık biraz.
yaw sende git göz dokturuna ne 1080p nin 2 katı yaw olum sakamsınız siz sony sizi daha cok öper yapmayın allah askına 1080p yi süslemişler upscale bile iyi olmamıs ps4 pro x balon rise grafik farkına baktım ahım sahım fark yok ps 4 ps4 pro da far iyice dusecektir 1080p nin 2.5 k görüntüye es deger oluyor benim doktora ihtiyacım yok deliyi adam edemem ama adamı deli ederim

BSC Misafiri

17.9.2016 18:53:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: huseyincarnege 4k 40/60 fps veriyosa alkışlıyoruz :)
Çakma 4K size 4K diye yedirdiler ya dahada bir şey demiyorum :)))

Metal-Gear

17.9.2016 16:13:52

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: 2K 60 fps bile veremiyor diyecektim ama çözünürlük pixel sayısı olarak 1080p in 2 katıymış. O yüzden bu fps değerleri bile konsollar için beklenmeyecek derecede iyi. Zaten oyunun çıkışına doğru daha optimize bir hale gelir.
1080p nin 2 katı sanırım 4 k native görseniz 10k sanıcaksınız bi göz doktoruna Gidin İsterseniz Türkiyede iyi bir göz doktoru tavsiyesi Prof.DR.Abuziddin baya iyidir
Adamın ne dediğini anlamamışsın, direk deli doktoruna gitmen lazım senin. Adam sana FHD'nin 2 katıymış bu yüzden fps uygun diyor, aksi halde sonucu beğenmeyecektim diyor. Netlikle alakalı bir yorumu yok, ondan da ziyade mevcut pixel sayısını herhangi bir üst çözünürlük ile bir tuttuğuna dair yorumu da yok. Bu da demektir ki sen ne görüyorsan o da onu görüyor ekranda. Saçma saçma konuşmayın artık Pro duyurulduğundan beri kabızlık çekiyorsunuz, gözünüz öyle bir döndü ki insanların yazdığı şeyleri bile anlayamaz hale geldiniz, adam orada ne diyor sen ne diyorsun yahu. Ağlamayın bu kadar ya kos koca adamlarsınız nedir bu içinizdeki hazımsızlık bu nefret sanki ortada devlet meselesi varmış gibi her konuda bi hakaretler bi kibirlenmeler. Büyüyün artık biraz.

BSC Misafiri

17.9.2016 15:47:56

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: 2K 60 fps bile veremiyor diyecektim ama çözünürlük pixel sayısı olarak 1080p in 2 katıymış. O yüzden bu fps değerleri bile konsollar için beklenmeyecek derecede iyi. Zaten oyunun çıkışına doğru daha optimize bir hale gelir.
1080p nin 2 katı sanırım 4 k native görseniz 10k sanıcaksınız bi göz doktoruna Gidin İsterseniz Türkiyede iyi bir göz doktoru tavsiyesi Prof.DR.Abuziddin baya iyidir
Tamam hocam sen git native 4k oyna oyununu burda ne işin var

BSC Misafiri

17.9.2016 15:24:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K 60 fps bile veremiyor diyecektim ama çözünürlük pixel sayısı olarak 1080p in 2 katıymış. O yüzden bu fps değerleri bile konsollar için beklenmeyecek derecede iyi. Zaten oyunun çıkışına doğru daha optimize bir hale gelir.
1080p nin 2 katı sanırım 4 k native görseniz 10k sanıcaksınız bi göz doktoruna Gidin İsterseniz Türkiyede iyi bir göz doktoru tavsiyesi Prof.DR.Abuziddin baya iyidir

MadSlinger

17.9.2016 12:53:51

0
Alet 60 sabit veremiyor millet övüyor. FPS'i ne 60 ne de 30'a kitlememeleri firmanın özensizliğini gösterir. Fiyat vs önemli değil. Optimizasyona kasmamışlar belli ki. Sonra SONY oyuncu dostu vs vs. Siz pohpohlamaya devam edin ileride çok ağlarsınız.

huseyincarnege

17.9.2016 11:26:41

+2
4k 40/60 fps veriyosa alkışlıyoruz :)

Chirrut Imwe

17.9.2016 11:20:28

0
Acaba oyun Scorpio da böyle calissaydi,su rezillige iyidiyen arkadaslar o zamanda cok iyi degerlerinde diyeceklermiydi?

FerdosParadise

17.9.2016 10:09:48

0
bundan iyisi Şam'da kaysı Gardaş.maşa Allah.

Metal-Gear

17.9.2016 09:45:47

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu frame testleri nasil yapiliyor bilen var mi acaba?
FPSGui ile yapılıyor, kaynak ile api arasındaki kare akışını ölçmüyorlar, tüm render işlemi boyunca süren kare akışı ölçülerek gerçek değer elde ediliyor. Nvidia FCAT + iyi bir Chapture Card varsa aynı ölçümler onunla da yapılır. Biraz maddi harcama yapmak şart yani gerçek fps ölçümü için, o yüzden DF her oyunu ölçüyor sağolsun.

2K

17.9.2016 06:18:02

0
60 fps bile veremiyor diyecektim ama çözünürlük pixel sayısı olarak 1080p in 2 katıymış. O yüzden bu fps değerleri bile konsollar için beklenmeyecek derecede iyi. Zaten oyunun çıkışına doğru daha optimize bir hale gelir.

OldGamers86

17.9.2016 00:47:21

0
Cözünürlük bitti. Trent artık frame testi.

BSC Misafiri

17.9.2016 00:33:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: onur12onur12onur native 4k da acsa 35 in ustune cikamaz
25 görürse sanslıdır nativede upscalede bile 60 tutturamıyor
ulan sizi görende her oyunu 4k 60 fps oynuyor sanacak :D 400 dolarlık alete göre gayet bir sonuç
ben 4k upscale ile 45 -50 arası alıyorum görüntüde fenası fenası ama gerek duymuyorum 2k monitörümle 80 fps de oyun oynuyorum 40 da 50 oyunmu oynanır hemde 2k sizin upsaceleli 8k ya bedel

BSC Misafiri

17.9.2016 00:06:41

0
Bu frame testleri nasil yapiliyor bilen var mi acaba?

BSC Misafiri

16.9.2016 23:43:23

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: onur12onur12onur native 4k da acsa 35 in ustune cikamaz
25 görürse sanslıdır nativede upscalede bile 60 tutturamıyor
ulan sizi görende her oyunu 4k 60 fps oynuyor sanacak :D 400 dolarlık alete göre gayet bir sonuç

BSC Misafiri

16.9.2016 23:18:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: onur12onur12onur native 4k da acsa 35 in ustune cikamaz
25 görürse sanslıdır nativede upscalede bile 60 tutturamıyor

LMakani20

16.9.2016 23:00:18

+1
oyunu infinity warda ait olduğu için belki hikaye olarak kalite birşey olmuştur

BSC Misafiri

16.9.2016 22:35:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: SeriEksiledim COD Fanları ilk baş oyun bozdu diyor çıkmasına yakın niye laf ediyorsunuz oyun harika tarzında yorumlarda bulunuyor.. her sene aynı şeyler
şahsen ben oyun bozdu demedim fragmanla oyun gömülmez dedim ki bu oyun gömülmez parasını hakeder mi orası ayrı ama bf1 le bu kadar karşılaştırılmasa sizde böyle demezdiniz

Arthur_Morgan

16.9.2016 22:27:41

0
native 4k da acsa 35 in ustune cikamaz

SeriEksiledim

16.9.2016 22:20:54

0
COD Fanları ilk baş oyun bozdu diyor çıkmasına yakın niye laf ediyorsunuz oyun harika tarzında yorumlarda bulunuyor.. her sene aynı şeyler

mementopolis

16.9.2016 22:10:06

0
Haber biraz kafa karistirdi ... Digitalfoundry , Plastation kendi kalanilda yayimlamis olan Vidoyu alarak Test yapmis. !080p Olarak nasil bir bitrate sunuyor merak ediyorum simdi :) .

Metal-Gear

16.9.2016 21:59:25

+3
Bu çözünürlük için beklenmedik derecede güzel sonuç. Çıkışına kadar biraz daha oturtulur.

SoNx27

16.9.2016 21:58:11

+5
su oyunun grafiklerine laf eden körleri anlamıyorum bir arada her şey script diyolardı lan adam sana olayı yaşatıyor orda napıcan o sahne girdiginde script olmasa totonu donup bakmıcanmı :)

BSC Misafiri

16.9.2016 21:56:37

0
adamlar bize 3 oyunu 1 oyunda veriyor resmen ve 4k da bu kadar iyi çalışıyor upscale de olsa ve biz hala bf1 le karşılartırıyoruz. karşılaştırmayı bırakın gta 5 watch dogs gibi yapmayın aynısı watch dogsa da oldu oyun güzeldi ama gta 5 le karşılaştırıldığından dolayı oyunu bilen bilmeyen herkes eziyordu şimdi aynısı CoD a oluyor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Infinite Warfare
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız