Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta 10 Eylül'de PS4'te Başlayacak

 
 
Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer betası dün sonlandı ve sırada Blackout betası var.
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Treyarch, Blackout betasının 10 Eylül'de PlayStation 4'te başlayacağını ve ardından diğer platformlara geleceğini duyurdu.
 
Ayrıca Activision Support resmi twitter hesabı "Betayı silmemenizi öneririz – dosya Blackout betası için Eylül ayında güncellenecek." açıklamasında bulundu.
 
Daha önceki bilgilere göre, battle royale modu Blackout'un haritaları klasik bir Call of Duty multiplayer haritasından 1,500 kat daha büyük olacak. Zombiler dahil olmak üzere Black Ops serisinden tanıdık karakterler bu modda bulunacak ve kara, hava ve denizaltı araçları kullanılabilir olacak. Ayrıca söylentiye göre 60 oyuncuya kadar destekleyecek. 
 
Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Call of Duty: Black Ops Call of Duty: Black Ops 4 Activision Treyarch
Dark Souls Remastered Switch için 19 Ekim'de Çıkacak Açık Dünya Viking Rol Yapma Oyunu Rune Eylül'de Erken Erişime Açılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

seegoo

10.9.2018 19:15:13

0
Ön sipariş vermeden bu oyunun betasını oynamak mümkün müdür? Şuan Blackout Özel Beta indirmeyi denediğim de oyuna sahip olmalısınız diye bir uyarı veriyor. Platform: ps4

whitelotus59

16.8.2018 05:41:59

0
cod betaları hep böyle buglı ve hatalıdır çıkışta düzeltirler zaten topluluk activision ve cod geliştirici firmaların saçmalıklarından bıktı treyarch yeni bir ateş yakmaya çalışıyor battle royale ile eğer beceremezlerse sonraki cod satışları dibi boylar

BSC Misafiri

15.8.2018 11:52:06

0
5 vs 5 oyun modlari bile karambolden lag den oynanmiyordu.Battle royale modunu nasil duzgun yapacaklar mechul.ölmüs seriyi ne yapsalar diriltemezler artik.Activision a mustehak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız