Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CS: Global Offensive'e 'Deathmatch' Modu Eklendi


     Oynanış olarak Counter Strike ile aynı olan fakat gerek görünüşüyle gerekse de farklı modlarıyla farklılaşmayı başaran Counter Strike: Global Offensive'e bugün yeni bir güncelleme geldi. Tamamen ücretsiz olan bu güncellemenin en büyük özelliği 'deathmatch' adlı modu oyuna ekliyor olması.
 
     Daha önceki oyunlarda modcular tarafından yapılan modların Global Offensive'e resmi olarak girişleri Demolution ve Arms Race ile olmuştu. Bu sefer popüler bir mod olan 'deathmatch' oyuna eklendi. Bu modun içeriğine kısaca değinecek olursak, karşılıklı olarak takımlar halinde oynandığını söyleyebiliriz. Rastgele silahlarla doğuyorsunuz ve her zamanki gibi ölmeden en çok düşman öldürmeye çalışıyorsunuz. Oyun ara ara sizlere bazı silah teklifleri sunuyor. Bunları kabul etmek için belli bir süreniz var. Kabul ettiğiniz takdirde o silaha geçiş yapıyorsunuz. Ancak elinizdeki silahın daha iyi olduğunu düşünüyorsanız kabul etmeme şansınız da bulunuyor.
 
     Güncellemenin getirdiği yeniliklere bakacak olursak, oyuncuların şikayetçi olduğu vuruş hissinin iyileştirildiğini görüyoruz. Glock artık teröristlere özelken, FiveseveN ise CT'ye özel hale getirilmiş. Ayrıca artık AWP ile öldürdüğünüz kişi başına 50$ değil, 100$ kazanıyorsunuz. Bazı silahların fiyatlarında da ufak değişiklilikler yapılmış.

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer deathmatch update
BUG Karargahı GGJ İstanbul ile Açılıyor Crysis 3'ün 'Achievement' Listesi Yayımlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xenferious

25.1.2013 11:51:59

0
Daha alamadık ya şu efsaneyi

BSC Misafiri

25.1.2013 09:42:48

0
tüfeklere yeni recoil ayarları geldi gittikçe iyi oluyor oyun

Man Down

25.1.2013 02:08:03

0
zombi modu da resmileşse tadından yenmez. bir de harita sayıları artsa.

RISC64

24.1.2013 21:53:05

+1
bi sonraki indirimde kesinlikle edinicem . Yılbaşı indiriminde almadığıma pişman oldum. Halbuki betasını oynamış ve beğenmiştim

RealArek

24.1.2013 20:07:26

0
Yeni şeyler gelmesi bazı hataları düzelmesi güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız