Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CS:GO Yıllara Meydan Okuyor: Steam'de Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru Kırdı

 
 
Valve tarafından geliştirilen ve yayınlanan rekabetçi nişancı oyunu Counter-Strike: Global Offensive yıllar sonra yine bir rekora imza attı. Oyun, 11 Şubat'ta 1.320.219 oyuncuya ulaşarak yeni bir eş zamanlı oyuncu rekorunu kırdı. CS:GO, en son eş zamanlı oyuncu rekorunu 2020 yılında 1.308.963 oyuncuyla beraber kırmıştı.
 
CS:GO 2012 yılında oyunculara sunuldu
 
 
 
21 Ağustos 2012'de Valve tarafından piyasaya sürülen CS:GO, Counter Strike: Source'un temelleri üzerine inşa edildi. O zamandan bu yana oyun muazzam bir popülerlik kazandı ve halen çok oynanmaya devam ediyor. Popülerliği 2016 yılında e-spor arenasına geçişiyle beraber daha da artış gösterdi.
 
On yıldan daha eski olan CS:GO'nun geniş bir hayran ve oyuncu kitlesi bulunuyor. Takım tabanlı rekabetçi bir nişancı deneyimini bizlere sunan oyunun dönem dönem e-spor turnuvaları yapılıyor. Öte yandan CS:GO birçok yeni yapıma ilham kaynağı oluyor ve bu sayede rekabetçi nişancı deneyimi başka projeler ile karşımıza çıkıyor.
 
Counter-Strike: Global Offensive oynaması ücretsiz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Hayranlar tarafından sevilen bu yapımda oyuncular genellikle hilecilerden şikayet ediyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Blue Reflection Sun için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı Dead Island 2'nin Yapımı Tamamlandı: Çıkış Günü Bir Hafta Öne Alındı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.2.2023 18:12:00

0
2. ve 3. dünya ülkelerinde ücretsiz moba, battleroyale, arena shooter tarzı oyunların popüler olması normal bir şey. Adamların en rahat ulaşabildikleri oyunlar bunlar çünkü. Çoğunluğu bu kitlenin oluşturmasından ötürü Activision gibi bilmem kaç yıllık paralı oyununa indirim yapmaktan kaçınan paragöz firmalar bile pahalı oyunların ücretsiz versiyonlarını çıkarır oldular. Çünkü ücretsiz oyunlarda skin, lootbox, battlepass, sezon sistemi daha çok kazandırıyor. Her kesimden oyuncuyu uzun süre oyunda tutma imkanı sağlıyor. Bu gibi oyunların oynanışının tekrarlayan yapıda olması ve bu oyunlarda para yatırmaktan çok oyunculuğun ön planda olması da bunda etkili. Yani pay to win değil play to win olması. Fakir olan daha çok zaman harcayıp bedavaya oynuyor. Zengin olan popüler olduğu için oynuyor ve istediği gibi parasını yatırıyor. Elbette bilgisayarın donanımı, internet kalitesi de etkili ama buna rağmen bu gibi oyunlar bu kitleleri bir arada tutabiliyor. Bu yüzden çok popülerler.

BSC Misafiri

15.2.2023 13:29:12

0
CS bitmez hocam ne de olsa çoğu oyunun atası kopyalar hiç bir zaman orijinal kadar iyi olmaz.

BSC Misafiri

14.2.2023 23:26:22

0
Revolution case sağolsun.

BSC Misafiri

14.2.2023 22:54:18

0
gelmiş geçmiş en iyi oyun normaldir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız