Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt'in Multiplayer İlanına Açıklama Geldi

Basit bir tarayıcı oyunu değil de, ana seriden ayrı bir MMO fena olmayabilir.
 
     CD Projekt Red için verilen iş ilanı kafaları karıştırmış ve bazı oyuncuların endişelenmesine neden olmuştu. Firmanın multiplayer için programcı araması The Witcher serisi gibi tek kişilik senaryoya odaklanan oyunların senaryo bölümlerindeki kalitenin düşeceği izlenimini yaratmıştı. Firmadan gerekli açıklamalar geldi.
 
     Multiplayer için ilan vermeleri The Witcher 3'ün veya Cyberpunk'ın multiplayer'a sahip olacağı anlamına gelmiyor. Stüdyonun Pazarlama Müdürü Michal Platkow-Gilewski, gelecek programcının multiplayer yerine multiplayer/online olarak adlandırılması gerektiğini ve henüz konuşmak için çok erken olduğunu söyledi. Bu alanda deneyimli bir kişi almalarının altında ise şunlar yatıyor: "Biz bu alanda deneyimli bir kişi arıyoruz çünkü aklımızdaki fikirleri ve konseptleri değerlendirip ölçmek istiyoruz. Gelecek olan kişi daha çok Ar-Ge bölümü gibi çalışacak. RPG türünde hâlâ geliştirilmeye açık pek çok alan bulunuyor ve olabilecek tüm yönleri araştırmaya çalışıyoruz. Neler güzel olabilir, mümkün olabilir ve oyunlarımıza uygun olabilir diye."
 
     Kısacası şimdilik CD Projekt'in multiplayer özellikler koyacağı kesin değil, henüz araştırma evresindeler ve hatta geleceğe yönelik düşünceler üretmek istiyorlar. Gelecek olan oyunlardan çok, Red Engine'e multiplayer adapte etmeyi ve uygun olabilecek düşünceleri değerlendirmek istiyorlar. Belki ilerisi için düşünülen bir MMO oyunu bile olabilir.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC Xbox 360 RPG Multiplayer
Battlefield 4, Battlefield 3'ün Sonu Olmayacak Ouya'nın Gamepad'i Görücüye Çıktı

Sam.Fisher

27.7.2012 20:29:22

0
Oyunların Single'larını zedelemedikleri sürece Multiplayer yapsınlar; oyun süresi artar en azından. Ama tabi multiplayer/online mantığı ile bir Witcher F2P'si de kötü olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız