Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CAPCOM, Yeni RE ve Mega Man Universe İçin Konuştu

Resident Evil 4 ve 5'in ardından seri kendine has havasından çok ayrı bir dünyaya yelkin açmıştı.
 
     Japonya'nın önde gelen oyun devlerinden CAPCOM'un önemli ismi Christian Svensson, IGN ile yaptığı röportajda, pek çok konu başlığına değindi.
 
     Svensson, CAPCOM'un geçtiğimiz yıllarda Dead Rising ve Lost Planet gibi yeni IP'ler kazandırdığını ve önümüzdeki dönemde Dragon's Dogma ve Asura's Wrath dışında yepyeni isimler duyuracağını dile getirdi.
 
     Röportaj ayrıca yeni bir Resident Evil oyunu için de nabız yoklar nitelikte. IGN'in serinin korku ve hayatta kalma temasını bırakıp aksiyona yöneldiği yorumu karşısında; "aksiyon seven Resident Evil hayranıları da, klasik Resident Evil hayranları da mutlu olacak. Tabii ki her iki tarafında aynı oyunla mutlu olamayacağı bir gerçek. " diyerek Svensson durumu kabulleniyor ve ekliyor: "Ama umarım, Resident Evil evreni ve karakterleri bizim için mutluluğu bulabilir. Sadece beklemede kalın."
 
     CAPCOM tarihinin en önemli isimlerinden Keiji Inafune'nin ayrılışıyla birlikte iptal edilen Mega Man Universe konusuna da bir açıklık getiren Svensson, projenin yapım aşamasının da ötesinde bir halde olduğunu ve Capcom'un kalite standardıyla uyuşmadığı için (gelin, biz buna "yarım kaldı toparlayamadık" diyelim.) iptal edildiğini açıkladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Destructoid Resident Evil Operation Raccoon City Slant Six Games Xbox 360 PS3 Shooter mega man dragon's dogma asura's wrath
Diablo 3 Ekibi PS3 İçin Yazılım Mühendisi Arıyor Battefield 3'ten Ücretsiz Özellikler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Operation Raccoon City
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız