Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bus Simulator 21 Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
Yayıncı Astragon Entertainment ve geliştirici Stillalive Studios, Bus Simulator 21'in çıkış tarihini açıkladı.

7 Eylül 2021'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Ayrıca Mercedes-Benz'in Bus Simulator 21'in resmi lisans ortağı olacağı duyuruldu.
 
Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Bus Simulator 21, seri tarihinin en büyük ve gelişmiş filosuyla geliyor. Tam 30 farklı otobüsün yer aldığı dev bir filoya sahip Bus Simulator 21'de seride halihazırda yer alan Mercedes-Benz, Setra ve IVECO BUS gibi markaların yanına Alexander Dennis, BYD, Grande West ve Blue Bird gibi uluslararası ünlü markalar da ekleniyor. Ayrıca seride ilk kez, şehir trafiğinin zorluklarına hem elektrikli hem de iki katlı otobüslerle göğüs germe şansına sahip olacaksın.

ABD'nin yepyeni ve etkileyici Angel Shores haritasına ve Avrupa'nın yenilenerek genişleyen haritası Seaside Valley'ye hazır ol. Açık dünya yaklaşımını iyice benimseyen Bus Simulator 21 sayesinde bir otobüs şoförünün heyecan verici günlük hayatını deneyimleyebilirsin. Oyunun iki devasa şehrinde sanayi bölgeleri, çevre mahalleler, hareketli Chinatown bölgesi, kordon, şehir dışındaki dağlık araziler ve iş merkezi özgürce keşfedilmeyi bekliyor. Üstelik farklı zorluk düzeyleri ve oyun modları, her türden oyuncuya hitap ediyor.

Bus Simulator 21'de uzun yollar kat eden usta bir şoföre dönüşmekle kalmayacak, gelişmiş yönetim araçlarını kullanma şansı da elde edeceksin. Detaylı zaman tabloları oluşturmak, otobüs alım satımı yapmak, yoğun saatlerde taşınacak yolcu sayısını da göz önünde bulundurarak verimli rotalar planlamak... Tüm bunlar ve daha fazlası seni bekliyor.

Masa başından kalkıp otobüslerinin başına mı geçmek istiyorsun? Hiç sorun değil! Bus Simulator 21'in otomatik özellikleri yönetim işlerini hallederken sen de bir otobüs tutkunu olarak yolların tadını çıkarabilirsin.

Ayrıca yenilenen yaya ve trafik yapay zekâsı, geliştirilmiş grafikler, yoğun saatlerle doğrudan ilişkili dinamik gece-gündüz döngüsü ve farklı hava koşulları oyuncuyu daha da içine çeken bir otobüs sürme deneyimi sunuyor.

İster tek oyunculu ister senkronize çok oyunculu oyna; yolcularını gecikmeden, güvenli bir şekilde varış noktalarına götür. Maaş gününün sonunda görevini hem vaktinde hem de güvenle yerine getirdiğin için ödülleri kap.

Oyunda yer alan haritada istenen durağa hemen gidebilme (hızlı seyahat), zamanı ileri alma ve NPC yönetimindeki diğer otobüs rotalarının kontrolüne hemen geçebilme gibi rahatlıkları sunan özellikler özgürce kullanılabilir. Tüm bunlar, sanal otobüs şoförlüğü deneyimini tamamlayıp direksiyon başında eğlenceli saatler geçirmeni sağlıyor!
 
- Tam 30 farklı otobüsün yer aldığı Bus Simulator 21'de, seride halihazırda yer alan Mercedes-Benz, Setra, IVECO BUS gibi markaların yanına Alexander Dennis, BYD, Grande West ve Blue Bird gibi popüler markalar da ekleniyor.
- Klasik tek katlı körüklü otobüslere ek olarak, serinin bu yeni oyununda iki katlı bir otobüs ve toplu taşımanın geleceği olan elektrikli otobüsler de seni bekliyor.
- Çok daha büyük bir açık dünya yaklaşımıyla geliştirilen, ABD ve Avrupa'da yer alan iki canlı ve devasa şehri keşfetmeden duramayacaksın!
- İster tek başına, ister işbirliği modunda arkadaşlarınla birlikte sür.
- Detaylı zaman tabloları oluşturma, haritadaki otobüs satıcılarını ziyaret etme ve saatlere göre yolcu yoğunluğunu hesaba katan verimli rotalar planlama gibi geliştirilmiş, tercihe bağlı yönetim özellikleri daha kapsamlı bir deneyim sunuyor.
- Farklı zorluk düzeyleri ve oyun modları, her türden oyuncuya hitap ediyor.
- Gelişmiş grafikler, yeni dinamik hava sistemi, gece-gündüz döngüsü, yeni yaya ve trafik yapay zekâsı oyunun gerçekçiliğini katlıyor.
- Orijinallerine sadık kalarak oluşturulan otobüs sesleri, İngilizce ve Almanca olarak seslendirilen detaylı eğitim ve yolcu diyalogları oyun atmosferini geliştirip daha eğlenceli hale getiriyor.
- Otobüs şoförünün vücut yapısının, kıyafetlerinin, ten renginin, saçının ve çok daha fazlasının geliştirilebileceği yeni karakter yaratma ekranı 15.000'den fazla kombinasyon sunuyor.
- Hızlı seyahat, zamanı ileri alma ve filoda yapay zekâ kontrolündeki otobüsleri hemen sürebilme gibi kullanışlı özellikler menülerde geçirilen süreyi azaltarak yollara daha çok vakit ayırmayı sağlıyor.
- Çok çeşitli özelleştirme seçenekleri: Otobüs yüzeylerini farklı renk, desen ve reklamlarla kişiselleştir. Yollardaki çukurların sıklığını istediğin gibi ayarla. Bilet makinesini ister çalıştır ister devre dışı bırak. Bunlar gibi nice seçenek seni bekliyor.
- Yaygın direksiyonları, oyun kollarını, Tobii Eye Tracking'i ve TrackIR'ı destekler.
- Dar yollar, karşı yönden gelen araçlar, dolambaçlı güzergâhlar, yoğun otobüs terminali, gece sürüşü, yol çalışmaları, karayolu kullanımı, yol çukurları, trafik sıkışıklıkları, yoldaki engeller, kasisler... Trafikte karşılaştığın bu gibi sorunların üstesinden gel!
- Kirlenen otobüsler, özel isteklerde bulunan yolcular, ücret ödemeden binmeye çalışanlar, gürültülü müzik dinleyenler ve önü tıkanmış otobüs durakları gibi farklı olaylarla gerçekçi bir deneyim yaşa.
- Modifikasyon (sadece PC): Genişletilen Mod Aracı sayesinde bütün sınırlar ortadan kalkıyor! - Yeni rotalar, otobüsler, haritalar oluştur ve toplulukla paylaş! İstersen geliştirilen diğer modları yükleyebilir ve oyununu genişletebilirsin.

 
Mercedes-Benz fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher 3'ün Yeni Nesil Versiyonu Bazı Hayran Yapımı Modları Kullanabilir Final Fantasy VII Remake Intergrade'in Son Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ByKayseriLi38

9.5.2021 04:10:18

0
Yine ruhsuz bir oyun daha..

BSC Misafiri

7.5.2021 23:34:46

+1
ETS ye iyi bir tokat çakar inşallah sibop kapağı DLC olarak satmak neymiş anlarlar..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız