Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie, Destiny ve Be Brave İsimlerini Patentledi

Bu iki isim yeni oyun veya bambaşka bir proje olarak karşımıza çıkabilir.

     Uzun yıllar çalıştığı Microsoft'un çatısı altından ayrılarak Halo serisini 343 Industries'e emanet eden Bungie firması, bildiğiniz gibi Activision firması ile anlaşmış ve yeni oyunlarının çalışmalarına hemen başlamıştı. Her ne kadar bu yeni oyun hakkında şimdiye dek birçok dedikodu yayınlansa da her iki firmadan da bu konuda bir açıklama gelmiş değil. Yeni oyunları hakkında ser verip sır vermeyen Bungie firması, iki ismin patentini almış.
 
     Bungie'nin patentini aldığı bu isimler ise "Be Brave" ve "Destiny"... Aslında "Destiny" ismi Bungie yöneticilerinden Harold Ryan ve ses yönetmeni Marty O'Donnell'ın sahip olduğu Podophobia Entertainment tarafından alınmıştı. "Be Brave" ile birlikte "Destiny" ismi de bugün resmen Bungie'nin oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Bungie Be Brave Destiny Activision
Driver: San Francisco'dan Yeni Görseller EA, Alpha Centauri'nin İsim Haklarını Aldı

emrahcey

10.8.2011 19:33:38

0
Bugie'nin Halo öncesi eksi projelerine göz atmanızı tavsiye ederim. S3 Virge - 3dFx 'in daha yeni çıktığı zamanlarda oldukça güzel oyunlar çıkarmışlardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız