Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Oyunu Zorya: The Celestial Sisters'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı TLM Partners ve geliştirici MadLife Divertissement, co-op bulmaca oyunu Zorya: The Celestial Sisters'ın 8 Şubat 2022'de Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Partnerinle birlikte iletişim kurabileceğiniz ve iş birliği yapabileceğinizi kanıtlamanız gereken, bulmacalarla dolu bir maceraya atıl.

Gölgeler: Ortamda oluşan gölgelerden geçerek ilerle. Solveig, günün zamanını kontrol ederek yeni yollar yaratıp her iki oyuncuya da yeni alanlara erişim verir.
Güneş Enerjisi: Solveig karakteriyle güneş enerjisini kullanarak düşmanları alt et ve oyun boyunca karşına çıkan bulmaca ögelerini aktive et. Güneş enerjisini yalnızca düşmanlar ve güneş ışığı altındaki ögeler söz konusuysa kullanabilirsin.
Rüzgâr Gücü: Aysu karakteriyle düşmanlarını ve bulmaca ögelerini rüzgâr gücüyle güneş ışığına doğru it ve Solveig'e yardımcı ol.
 
Steam sayfası
 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bulmaca macera
Valorant Champions Berlin'e Doğru! Wytchwood, 9 Aralık'ta Tüm Platformlara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız