Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Oyunu Baba is You 13 Mart'ta Switch ve PC için Çıkacak

 
Geliştirici Hempuli Oy, bulmaca oyunu Baba is You'nun 13 Mart'ta Switch ve PC (Steam, Humble Store, itch.io) için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Baba Is You, oynadığın kuralları değiştirebildiğin ödüllü bir puzzle oyunudur. Her bölümde, kurallar kendini etkileşime girebildiğin bloklar olarak gösterir; onlari manipüle ederek kurallari değistirebilir ve beklenmedik etkileşimlere yol açabilirsin! Blokları basitçe iterek kendini taşa dönüştürebilir,çimenleri sıcak engellere çevirebilir, ve hatta gerçeklestirmen gereken hedefi tamamen değiştirebilirsin.
 
Oyun, oyuncuyu kuralları anlamaya ve akıllıca manipüle etmeye iten ve objelerle sinsice etkileşmeye zorlayan, oyunun mekanikleriyle deneyselleşen 200'ün üzerinde bölüm bulunmaktadır.
 
Oyun esas olarak Nordic Game Jam için üretilmiş ve kazanmıştır. Baba Is You Independent Games Festival 2018'de Tasarimda Mükemmeliyet ve En İyi Öğrenci Oyunu ödüllerini kazanmıştır. Ayrıca Seamus McNally Büyük ödülünün de dahil olduğu iki kategoride finale kalmıştır. Oyun, Clickteam tarafından üretilen Multimedia Fusion 2 kullanılarak yapılmıştır. 

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Baba Is You bulmaca bağımsız zor oyun sevimli
Square Enix 2020 Mali Yılında Büyük Bir Oyun Çıkaracak Aksiyon Rol Yapma Oyunu Eternity: The Last Unicorn 5 Mart'ta PS4 ve PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baba Is You
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız