Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Macera Oyunu Shovel Knight Pocket Dungeon Duyuruldu

 
Geliştiriciler Yacht Club Games ve Vine, Shovel Knight evreninde geçecek bulmaca macera oyunu Shovel Knight Pocket Dungeon'ı duyurdu.

Çıkış yapacağı tüm platformlar açıklanmadı fakat fragmanın PlayStation YouTube kanalında yayınlanması ve Switch versiyonunun 27 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında düzenlenecek PAX East 2020 etkinliğinde oynanabilir olacak olması PlayStation 4 ve Switch için çıkacağını doğruluyor.
 
Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Shovel Knight Pocket Dungeon; mobil oyunlardan aşina olduğumuz blok düşürme bulmaca türü ile dungeon-crawling türünü birleştiriyor.
 
Oyuncular alandaki düşmanları temizleyerek anahtarları, güçlendirmeleri ve iksirleri toplayıp bölümleri tamamlamaya çalışacak.
 
Her biri benzersiz özelliklere sahip Shovel Knight evreninden 10'dan fazla oynanabilir karakter, yeni bir görsel stil, hikaye modu ve iki oyunculu rekabetçi VS modu içerecek. Oyunun müziklerini Jake Kaufman besteleyecek. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Shovel Knight Pocket Dungeon Yacht Club Games Vine bulmaca macera
Doom Eternal'dan Yeni Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı: "Slayer Gate" Cyber Shadow Bu Sonbaharda Çıkacak, Hikaye Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shovel Knight Pocket Dungeon
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız