Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulletstorm'un Devamını Satışlar Engellemiş


     Oldukça beğenilen fakat malesef satışlar açısından yapımcısının yüzünü pek güldüremeyen Bulletstorm için People Can Fly, devam oyununu düşünmüş. Hatta yapımcı ekip devam oyunu için ufak bir geliştirme sürecinden bile geçmiş.
 
     Gamespot'a konuşan Epic Games lideri Mike Capps, "Devam oyunu hakkında epey fikir birikmişti. Hatta ufaktan geliştirme aşamasına bile geçilmişti. Fakat ilk oyunun getirdiği satışları gördükten sonra People Can Fly'ın başka bir projeye başlamasının daha faydalı olacağını düşündük. Bu proje daha duyurulmadı fakat çok yakında açıklayacağız." sözlerini söyledi.
 
     Bulletstorm evrenine açık bir kapı bırakan Capps, "Bulletstorm'a dönmeyi biz de çok istiyoruz. Bulletstorm'un temasıyla birlikte yapacak daha çok şey var. Fakat isteklerimize rağmen bu projeyi yarıda bırakmak zorunda kaldık. Bulletstorm'la ilgili yeni bir proje görmek isterim, fakat şimdilik çok uzakta." şeklinde konuştu. 
 
     Bulletstorm'un satışları ve başarısına da değinen Capps, "Bana göre Bulletstorm kesinlikle başarılıydı. Sanırım Bulletstorm'un sunduğu yenilikler, oyuncu kitlesini de kendine bağladı. Satışlar çok kötü değildi, fakat çok harika da değildi. Haliyle Electronic Arts, bizden daha iyisini bekliyordu." derken, PC ve korsan unsuruna da birkaç söylemde bulundu,
 
      "Bulletstorm'un PC sürümünü de yaptık fakat beklediğimiz verimi alamadık, sanırım korsandan dolayı. Evet belki gelmiş geçmiş en iyi PC portunu oluşturmadık fakat korsan, PC oyunculuğunu tetikleyen büyük bir problem."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Bulletstorm People Can Fly PC PS3 Xbox 360 FPS
Medal of Honor: Warfighter Görücüye Çıkıyor Assassin's Creed III'ten 2 Yeni Oyun içi Görsel
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.4.2012 20:37:02

0
Ne kin kustunuz arkadaş bu ne böyle ya? Cidden pc oyuncularıda yani eyvallah dedik gamin rig'iniz ezer dedik grafikleride baya üstün olduğunuzu kabul ettik, yeter ama sizinde çok burnunuz havalandı arkadaş yok portmuş yok korsanmıymış yok yapımcının suçuymuş felan.. Valla ben xbox'la zerre sorunu sürtüşmesi olmayan yılların ps3 (açık açık sölüyorum) ağır fan boy'u, pc'cilere gıcık olmaya başladım ki hayatımda bir kere bile bir xbox sahibiyle ağız dalaşına bile girmenin yakınında bile geçmedim.. Noluyoruz ya..

dante87

10.4.2012 14:52:37

0
en güzel bahane korsan galiba

BSC Misafiri

10.4.2012 10:45:29

0
PC sürümünü de yaptık fakat beklediğimiz verimi alamadık, sanırım korsandan dolayı. Konsol sürümünü yaptınız peki ondan niye verim alamadınız..Artık yapımcılar bu korsan masalını bırakacaklar iyi oyun yapmazsan kesinlikle verim alamazsın birde pc'yi zarar giderme olarak görürsen kötü son kaçınılmaz oluyor...

gursoyf

10.4.2012 10:35:38

0
"Evet belki gelmiş geçmiş en iyi PC portunu oluşturmadık fakat korsan, PC oyunculuğunu tetikleyen büyük bir problem." adam kendi kabahatini biliyor ama suçu hemen pc deki korsancılara atıyor. zaten bu adamlardan da bu beklenir. sen pc ye port oyun yap ondan sonra milyon satmadı diye devam oyunu yapma ve suçu korsancılara at. ben de orjinal alanlardan biriyim ve oyun multi haricinde fena sayılmazdı. pc oyuncusu olarak port olduğunun da farkındaydık tabiki. ama unutmamak lazım artık çok büyük bir korsan konsol oyuncu kitlesi de var. suçu korsanda değil yapılan işte aramak lazım.

aykut291

10.4.2012 10:24:46

0
Korsanla Falan hiç alakası yok.Abartmasınlar çokda öyle ahım şahım 4 4 lük bir oyun değil. Diğer Oyunlar nasıl satıyo Skyrim nasıl sattı Adamlar bide 60$ sattı oyunu.Hemen başarısız oldumu Korsan.

thanatos13

10.4.2012 10:12:54

-1
oyun satışı yapamayan korsancılığa bağlıyor olayı, arkadaş adama sormazlar mı oyun dünyası için yeni veya değişik, öncü olarak ne vaat ettin ne yaptın da oyunculara satış bekliyorsun? oyunların bir çoğunun birbirine benzediğinin hiç farkında değilmisiniz?

BSC Misafiri

10.4.2012 08:52:31

+2
sanki korsan bi tek pcde var hepsinde var be kardesim pcde daha fazla sorunun kaynagı bulunmalı yada fiyat konusunda biseyler yapılmalı

CodeMachine

10.4.2012 08:46:35

0
Korsan suçlu tamamda oyun firmalarının hiç mi suçu yok. İlla bi oyun yapılınca eşek yüküyle para mı kazanmaları gerekiyor. Zarar etmediysen, batmadıysan "Allah bereket versin" diyip yoluna devam edeceksin.

Real-Gamer

10.4.2012 03:30:48

0
güzel bir oyundu evet

Wayward Son

10.4.2012 03:17:04

0
10 numara eğlenceli oyundu. Kesinlikle devamı gelmeli.

maniague

10.4.2012 02:58:30

-1
şu manzarayı gördükçe Allah korsancıların belasını versin, gebersin yok olsunlar diyesim geliyor. böyle müthiş yapımların bellerine balta indire indire oyunsuz bırakacaklar bizi.

hayansame

10.4.2012 02:29:55

-1
isabet olmus
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bulletstorm
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız