Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulletstorm: Duke of Switch Edition Çıktı

 
Bulletstorm: Duke of Switch Edition bugün itibarıyla Switch için çıkışını gerçekleştirdi. Nintendo eShop üzerinde $29.99 fiyattan satışta.

People Can Fly'ın birinci şahıs nişancı oyunu ilk olarak Şubat 2011'de PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıktı. Ardından remastered versiyon Bulletstorm: Full Clip Edition Nisan 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı.

Bulletstorm'da, terk edilmiş bir gezegene mecburi olarak ayak basmanın ardından Grayson Hunt, intikam almak ya da hayatta kalmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Suikastçı grubu Dead Echo'nun sürgüne gönderilmiş bir üyesi olan ve intikam ateşiyle yanan Grayson, kendisine ihanet eden komutanla yüz yüze geleceği ya da ekibinin gezegenden canlı olarak kurtulmasını sağlayacağı Stygia'da ekibini sahile vurmuş olarak bulur. Oyunun tamamını Duke Nukem olarak da oynayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Risk of Rain 2 PS4, Xbox One ve Switch için Çıktı Untitled Goose Game 20 Eylül'de Switch ve PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız