Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Build that Wall'a Canlı Performans


     Birçok dergi ve siteden "yılın en iyi indirilebilir oyunu" ve "yılın en iyi müzik kaydı" gibi ödülleri toplayan Bastion için yeni bir video yayınlandı. Hikayesi ve oynanışı kadar müzikleriyle de ön plana çıkan oyunun bu videosu da gene kulaklarımızın pasını siliyor.
 
     Çünkü bu videoda oyunun ses yönetmeni Darren Korbve vokalist Ashley Barrettkamera karşısına geçerek oyunun ensevilen parçalarından biri olan Build that Wall'a canlı bir performans sergilemişler.
 
     Videonun ilerleyen kısımlarında Mother I'm Here şarkısından da küçük bir kısım okunuyor. Eee bize de dinlemek düşüyor. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku bastion bastion video game bastion oyun xbla xbox live arcade pc windows warner bros interactive supergiant games bastion soundtrack bastion müzikleri
Naruto UNSG'un Demosu Gelecek Silent Hill: Downpour'dan Yeni Görüntüler

gageracer

4.1.2012 14:54:08

0
çok güzel performans.videoyu youtube da aradım bulamadım keşke buradaki videoyu direk olarak facebook,g+ vs. de paylaşma şansımız olsa.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bastion ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız