Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill: Downpour'dan Yeni Görüntüler


     Silent Hill'in o sisli, puslu ve korkutucu havasını Silent Hill: Downpour ile bir kez daha soluyacağız. Batılı bir yapımcı olan Vetra Games'e teslim edilen oyun için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Bu ekran görüntülerinde oyunda yöneteceğimiz karakter olan Murphy'i gene o sisli mekanlar arasında gezinirken görüyoruz. Bazı yaratık tasarımlarının da göze çarptığı bu ekran görüntülerinde asıl öne çıkan unsur ise çevre elementleri oluyor. Grafikler her ne kadar düşündürse de oyundaki çevre ve yapıların daha önceki Silent Hill oyunlarından çok daha farklı olacağını söyleyebiliriz.
 
     Henüz net bir çıkış tarihi olmasa da bu yılın ikinci dönemine göz kırpan Silent Hill: Downpour'un bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror
Build that Wall'a Canlı Performans PlayStation Plus'ın Ocak Ayı İçerikleri

Sulu Çor Kağan

4.1.2012 13:40:28

+1
Bu nesilden artık grafik beklemek saçma bence. Limitler belli BF 3, Uncharted 3 vs. Şu anki kapasiteyle daha fazla yapamıyor adamlar. Bana göre bir sonraki nesil artık oyun içi olarak CGI kalitesine erişmeli. Yoksa 1-2 gölge efekti üstüne de 2x AA artık kesmez milleti. Ha tabi grafikler mükemmel senaryo, oynanış berbat olan oyunlar da var da, o da ayrı bir tartışma konusu oraya hiç girmeyelim şimdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız