Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bugüne Özel XBLA Kampanyası

Limbo, BSC'den 9/10 puan almıştı
 
     Xbox Live Arcade'in aşağıda ismi bulunan başarılı oyunlarını hiç oynayamadıysanız fakat satın almak istediyseniz bugüne özel kampanya sayesinde %50 indirim ile sahip olabilirsiniz.
 
     Limbo, Castle Crashers, Monday Night Combat, Shadow Complex ve Trials HD Xbox Live Arcade üzerinden 1200 Microsoft Puanına satışa sunuluyordu. Bugüne özel bir kampanya ile oyunların fiyatı 600 Microsoft Puanına düşürüldü.
 
     Oyunların Xbox'ın web sitesindeki ilanına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Kuzey Amerika'da günün ilk saatlerinde Major Nelson tarafından duyurulan bu kampanya Türkiye'de yarın öğlen saatlerinde sona erecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Limbo PlayDead Xbox 360 Xbox Live Arcade Puzzle Castle Crashers Monday Night Combat Shadow Complex Trials HD Kampanya İndirim
Steam İndirimleri (Max Payne Serisi ve Bully) TW: Shogun 2'nin DirectX 11 Yaması Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MantarTheGreat

16.4.2011 10:16:14

0
29 dolar, ayrıca arcade olarak aldıktan sonra, mecburen hesabında kalıcak, fakat kutulu bir şekilde alırsan oynayıp sıkıldıktan sonra belli bir fiyata satabilir veya oyunu takaslayabilirsin.

Project Scorpio

16.4.2011 00:06:09

0
Kutulu olarak anlamın anlamı yok yarı fiyatına almak varken niye 40$ versin millet? Limbo, Trials HD ve Shadow Complex mutlaka oynanmalı diğer ikisini oynamasanız da olur.

MantarTheGreat

15.4.2011 23:09:12

0
Limbo ve Trials HD zaten kutulu olarak gelicek, hemde aynı kutu içerisinde, Shadow Complex hiç ilgimi çekmiyor, Monday Night ise çakma Team Fortress II gibi duruyor. Alınırsa aralarından bir tek Castle Crashers alınır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Limbo ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız