Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Yılın Sonunda Rocket League’in İlk 3 DLC’si Ana Oyuna Ekleniyor


2015 yılındaki çıkışıyla birlikte Rocket League büyük bir başarı elde etmişti. Oyun birçok platforma geldi ve oyuna tonlarca DLC eklendi. The Winter 2019 Roadmap ise bugünden itibaren erişilebilir durumda. Ayrıca Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars ve Chaos Run’ın ana oyuna ekleneceği doğrulandı.

Normalde oyuncular istedikleri içeriğe erişebilmek için Rocket League Game of the Year Edition’ı ya da DLC’Leri ayrıca satın almak zorundalardı. Şu anda ise Rocket League’i başlattığınızda, Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars ve Chaos Run’a direkt olarak erişiminiz olacak.

Ayrıca Rocket Pass 5 de Aralık ayında erişime açılacak. Rocket League PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch’te kullanılabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
Conan O'Brien da Death Stranding'te Yer Alıyor SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated Özel Sürümleri Tanıtıldı

tayguncifci

25.10.2019 09:30:02

0
Yaaa bu kadar tatlış bi oyun yok. Keyifle gir oyna rahatla çık. Müthiş bi fikir bu oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız