Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Sene de Half Life Yok

 
FPS türünün mihenk taşlarından biri olan Half Life serisinin yeni oyunu Episode 3 için yeni bir haber daha ortaya çıktı. Anlaşılan serinin yeni oyununu daha uzun bir süre göremeyeceğiz.
 
Oyun sektörünün önde gelen dergilerinden biri olan Game Informer'ın söylemine göre malesef bu sene de yeni bir Half Life oyunu ile karşılaşmayacağız. Derginin son sayısında belirtilen habere göre serinin merakla beklenen oyununun bu sene içerisinde çıkma ihtimali oldukça düşük.
 
Half Life 2'nin üçüncü serüveni için bir kaç sanatsal çalışma dışında malesef elle tutulur bir bilgi hala yayınlanmış değil. Son yapılan resmi açıklama ise geçtiğimiz yıl ortalarında olmuş ve Gabe Newell, Half Life 2 : Episode 3'ün hala yapım aşamasında olduğunu belirtmişti.
 
Oyun için yeni detayların ne zaman geleceği ise hala merak konusu. Artık iyice bu duruma üzülen oyunun fanlarının gözü ise önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan E3 fuarına çevrilmiş durumda.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Half Life 2 : Episode 3 PC Valve
Motion Controller'a Yeni Bir İsim Daha Yakuza 3'ten Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half Life 3
+ TAKİBE
AL
92 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız