Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands: Legends, iOS İçin Duyuruldu


     İlk defa dün sızan bilgilerin içerisinde adını duyduğumuz Borderlands: Legends, iOS platformu için duyuruldu.
 
     Paylaşılan ekran görüntülerinde de görebileceğiniz üzere izometrik kamera açısına sahip bir RPG-Shooter oyunu olan Borderlands: Legends'da ilk oyunun karakterleri, yani Brick, Lilith, Mordecai ve Roland kontrolünüze sunulacak. Oyun iPhone ve iPad için ayrı ayrı geliştirilmesi nedeniyle sürümler arası fiyat farkı da bulunuyor. Oyunun iPhone sürümü için 4.99$ ödemeniz gerekirken, bu fiyat iPad'de 6.99$'a çıkarılmış.
 
     Borderlands: Legends 31 Ekim'de çıkış yapacak.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
borderlands mobil oyun borderlands legends ios iphone ipad
Tomb Raider'ın Kapak Tasarımı Gösterildi Assassin's Creed III'ün Çıkış Videosu Yayında!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Artizt

31.10.2012 17:03:57

0
PC'den daha eğlenceli gözüküyor aslında. IGN'den video gelmiş. http://www.youtube.com/watch?v=2eJxDNDw6oU

cengizhan1903

24.10.2012 10:17:36

0
Fiyatıda uygunmuş , çıktığı gibi indiricem zaten az bişey kaldı

ChronoGear

24.10.2012 01:35:23

+1
Oyunlarin genelde Android degilde IOS`a gelmesinde 2 buyuk neden var. Biri ITUNES digeri ise IOS devices yani IOS aletleri Iphone ya da Ipad olsun hepsinin donanimi belli. Iphone 4, 4S ve Iphone 5. Ipad 1-2-3 yani hepsinin donanimi belli ayni sekil kullanilan yazilimda. Bu yuzden yapimci sinirlari ve limitleri biliyor ve aletlerin hepsinde calisabilecek bir oyun yapabiliyor. Kaldiki ITUNES pazarin en cok kar ettiren ve en genis kitleye ulastigi yer. Ama Android oyle degil. Sanki Microsoft coplugu gibi hersey karisir market bolumunde. Ustune 1 yil icinde Ekran karti GPU ve islemcisi degisik tum markalarda belki 50 farkli varyasyonu olan cihaz cikiyor piyasaya. Hangi birine gore standart bir oyun yapabilirsin ki hepsinin hafizasi, gpu ve islemcisi degisik. Kaldiki android market dedigim gibi cok kirli cok duzensiz. Android ve ios farkini en iyi ben bilirim cunku ikisinede sahibim. IOS kadar kaliteli ve ne yaptigini bildigin bir yazilim isletim sistemi daha yok...

CWaRRioR

24.10.2012 01:25:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34 İOS iyi kazandırıyor ve android göre yazılımı kırmak daha zor (kırılmış ios kullanan sayısı da az) ve İOS kullananların birçoğu kredi kartı bilgilerini daha önceden girdikleri için para kullanımı daha fazla ! Tabi bu cihazın değerinin yüksek olmasından kısaca para var = iphone 4s yada İphone 5 maddi yönden bu kesim bonkör.
Ben sadece uyumluluk yönünden daha az uğraş gerektirmesine bağlıyorum, cihazlar belli çeşitlilik az sonuçta. Yoksa Google wallet hizmeti de alışveriş kolaylığı sağlıyor ve cebinde yeterli telefonu olan birinin 3-5$'dan kaçınacağını da sanmıyorum. Tabi Android'de korsan kullanmak daha kolay, orası ayrı ama korsan kullanmayı tercih eden birisi her halukarda korsan kullanır zaten. iOS ya da Android olması pek de engel değil açıkçası. Gecikmeli olarak Android versiyonunun da çıkacağını düşünüyorum. Sonuçta ne kadar platform olursa, o denli gelir elde ederler.

alemburda34

24.10.2012 00:42:52

0
İOS iyi kazandırıyor ve android göre yazılımı kırmak daha zor (kırılmış ios kullanan sayısı da az) ve İOS kullananların birçoğu kredi kartı bilgilerini daha önceden girdikleri için para kullanımı daha fazla ! Tabi bu cihazın değerinin yüksek olmasından kısaca para var = iphone 4s yada İphone 5 maddi yönden bu kesim bonkör.

berlack

23.10.2012 23:45:20

+1
quote:

Orijinalden alıntı: xsonickersx android ????????
Nedense Android'i hep arka plana atıyorlar. iOS'a çıkarıpta Android'e çıkarmamak saçma geliyor bana. Android'de en az iOS kadar yaygın ve popüler.

xsonickersx

23.10.2012 23:42:06

-1
android ????????

by_t

23.10.2012 22:51:10

0
yaw şöyle kuş bakışı izometrik oyunları daha çok seviyorum bilmiyorum ilk oynadığım oyunlar full age of empires serileri diye mi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands: Legends
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız