Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 2'den İlk Ayrıntılı Bilgiler

Salvador ortalığı cehenneme çevirebilecek bir karaktere benziyor
 
      Gearbox Software'in ilk oyunu ile büyük beğeni toplayan Borderlands adlı RPG-FPS'inin devam oyunu ile ilgili ilk ayrıntılı bilgiler ortaya çıktı. Anlaşılan yine heyecan verici bir oyun bizi bekliyor.
 
     Game Informer'dan gelen bilgilere göre oyundaki ana karkaterimizin adı Salvador ve kendisi Gunzerker olarak biliniyor. Onun en büyük özelliği ise her türlü silahı iki eline de alabilmesi. Zaten yukarıdaki görüntüde iki dev silahı kullandığını görüyorsunuz.
 
     Oyununun hikaye akışı ise dinamik olacak, örneğin Salvador ile bir görevdeyken fazla zaman kaybedip görevi tamamlayamayacağınız kesinleşirse oyun sizin farklı bir yola gitmenizi sağlayacak. Böylece oyunun akıcılığı bozulmayacak.
 
    Borderlands 2'deki yeniliklerden birisi ise Eridium adlı bir elementle ilgili. Bu elementi silahlarda veya araçlarda kullanıp onların özelliklerini geliştirebileceksiniz. Eridium'un aynı zamanda bir çeşit para birimi olacağı da söyleniyor.
 
    Artık düşmanlarımızın çok daha zeki olacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor. Birbirlerine karşı daha sorumlu davranan ve daha sık etkileşime geçen düşmanlarımız daha çeşitli olacak. Ayrıca kendi silah stillerine sahip olacaklar.
 
      Borderlands 2'nin silahları da tamamen yeni olacak ve ilk oyundan hiç bir silah yeni oyunda karşımıza çıkmayacak. Her silah üreticisinin kendi rengi, tarzı, kişiliğinin olacağı söylenen oyunda silahlar üzerinde çıkarmalar ve eklemeler yapabileceğiz.
 
      İlk oyundaki gibi klasik 3 kollu yetenek ağacı sistemine sahip olacak Borderlands 2'de
Bandit Technical ve 4 koltuklu bir araç da Game Informer sayfalarında görülmüş. Yakında ortaya çıkmasını beklediğimiz dergi taramalarında daha fazla ayrıntıya ulaşabileceğimizi düşünüyorum.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Borderlands 2 2K Games Gearbox Software RPG FPS PC PS3 Xbox 360
Mass Effect 3'ün Multiplayer Modu Onaylandı PES 2012'den Yeni Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheOnu

10.8.2011 00:24:44

0
ilk oyunda 4 karakter vardı her biri farklı silahlarda ustalığını konuşturuyordu. tek bir karakterin bütün silahlara hükmetmesi daha iyi bence. bu arada ilk oyundaki kadar silah çeşitliliğinede gerek yok, bunun yerine aldığımız her silahın upgrade'leri olsa daha iyi olur diye düşünyorum. birde oyunu daha sağlam bir dvd'ye yazmaları gerekiyor, ilk oyunu bir kez yükledim ardından dvd bozuldu yahu ikinci kez yükleyemedim bile :(

BSC Misafiri

6.8.2011 20:22:04

0
tek karakterle ilerlemek hikaye açısından daha iyi olmuş.şimdiden heyecanlandım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız