Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 2 VR, PC'ye Geliyor

 
Yayıncılığını 2K Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Gearbox Software'in yaptığı Borderlands 2'nin VR versiyonu PC'ye geliyor. 21 Eylül 2012 yılında piyasaya sürülen orijinal Borderlands 2 eleştirmenler ve oyun severler tarafından gayet olumlu notlar almıştı. 2018 yılının Aralık ayında PlayStation VR için piyasaya sürülen Borderlands 2, Gearbox Software'in bir video ile yaptığı duyuruya göre bu sonbaharda PC VR için de çıkışını gerçekleştirecek. Borderlands serisinin yeni oyunu Borderlands 3 ise PlayStation 4, Xbox One ve PC için 13 Eylül'de piyasaya sürülecek. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen duyuru videosunu aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Gearbox Software tarafından geliştirilen Borderlands 2 VR, Pandora'nın ikonik dünyasını, daha önce hiç olmadığı gibi hayata döndürüyor. Borderlands 2 oyuncuları, hazine arayan bir Vault Hunter olacak. 87 milyar silah alacak ve galaksinin en büyüleyici psikopat diktatörü Handsome Jack'e karşı mücadele edecek ve Pandora'yı yozlaşmış Hyperion Corporation'dan kurtarmaya çalışacaksınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Borderlands 2 2K Games Gearbox Software RPG FPS PC PS3 Xbox 360 Vita
Bonaire Project, Red Dead Redemption 2'nin PC Sürümü Olabilir Daha Fazla Witcher ve Cyberpunk Oyunu Göreceğiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız