Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 2'de Dark Souls'un İşi Ne? (Video)

 
    Borderlands 2'deki Easter Egg'lerin sonu gelmiyor. Bundan önce oyunda Minecraft bulunmuştu şimdi de, bu senenin hit RPG'lerinden Dark Souls ile ilgili bir enstantane keşfedildi.
 
    Caustic Caverns adlı mekanda oyuncular, Dark Souls'tan alışık oldukları bir sahne ile karşılaştılar. Bir hayalet kayaya oturmuş ortada da Bonfire'a benzeyen bir ateş. NPC'nin ismi ne mi dersiniz? Solitaire! Şu Microsoft'un her işletim sistemine yükleyip verdiği kart oyunu Solitaire. :) Dark Souls'ta ise Solaire of Astora adlı bir NPC olduğunu hatırlayacaktır oyunun müdavimler.

    Aşağıdan ilgili sahneye göz atabilirsiniz:
 
Easter Egg nedir?: Yapımcıların bilerek ve farkında olarak yapıp oyuna aktardıkları ve oyuncuların onları bulup şaşırmalarını bekledikleri gizli sahneler, nesneler vb.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands 2 2K Games Gearbox Software easter egg dark souls RPG FPS PC PS3 Xbox 360
MoH: Warfighter, Size Patlayıcı Eğitimi Veriyor Assassin's Creed III Son Oyun Olmayabilir!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

musAKka

26.9.2012 12:17:51

0
Şu aralar severek oynadığım Dark Souls ve Borderlands 2 var zaten, ikisini aynı karede görmek güzel.

BSC Misafiri

25.9.2012 16:49:54

-1
bence hiç ama hiç olmamış bir oyun.. ilkini oynadım o iyiydi yine ama bunda hiç ısınamadım akıcılık yok..

BSC Misafiri

25.9.2012 15:11:56

0
biliyorum - yiycem ama en iyi easter egg yapan firma VALVE

BorgaXxX

25.9.2012 13:20:48

0
MrsZombi Çek git abi ya . Ps3 forever yazıp bide misafir adıyla ps3 ün kaliteli olduğunu herkes biliyor demiş . Senin gibi 0-10 yaş arası herşeyin farkında olan kişilerin yorumlarını gördükçe forumdan soğuyorum .

Captaincrusher

25.9.2012 01:52:25

+7
dip not: Normal hayatınızda (internet ve oyun dışı yaşam) Caddeler ve sokaklarda bu ve buna benzer mandal lamalara rastlarsanız lütfen insanlık namına harekete geçin. her normal vatandaşın yapması gerekeni yapın. diri diri yakın yani bu damına kiremit koyduğumun heriflerini. kazığa oturtun. bu tür hayatsız herifler yüzünden 5 kuruşluk keyfimizi doğru dürüst yaşayamıyoruz. bütün gün okulda derslerden canın bezsin yahut amelelik yap belin kopsun ya da ofiste çalış başın şişsin yorul gel eve. "ahanda evime geldim rahatlayayım biraz oyun oynayıp internette takılayım, günün stresini atayım" de. elin horoz bu çocuğunun saçmalamasına şahit ol. delir. negatif elektrik alıyorum internetten ağrı. bu nedir lan? nasıl başarıyor bu insanlar bunu? içime sıkıntı düşüyor hoca bunun gibileri gördükçe.

Captaincrusher

25.9.2012 01:50:58

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MrsZombi HAYATIMDA OYNADIĞIM EN İYİ OYUNLARDAN BİRİ Borderlands 2 OLDU 1.CALL OF DUTY SERİSİ 2. GOD OF WAR SERİSİ 3.UNCHARTED SERİSİ 4.BORDERLANDS SERİSİ 5.GRAN TRUSMO SERİSİ DİĞER OYUNLARIN HEPSİ ÇÖPLÜKDÜR!ESKİCİ GÖRSE ALMAZ! FOROVER PS3!!!!
bu adamla ilgili bi problem var. son giriş tarihi 24 eylül 2012. bundan önce en erken 19 aralık 2011de girmiş. arada 9 ay 5 günlük bir süre var. son güncellenen haberlerde sitenin sakinlerinin yorumlarına fütursuzca eksi atan bir troll görüyoruz. 2 hesabı var birer dakika bekliyor herkes için. eksi verilen haberlerin ve son postların hepsinde bu arkadaşın imzası var. tabiri caiz ise su koymayıp mıçırtıyor etrafı. saçmalıyor yani yorumlarında. 19 aralık ve öncesinde (yani 9 ay 5 gün ve onun öncesine kadar) yaptığı yorumlar şimdikilere göre daha mantıklı. yani 5 yaşındaki bir sıpanın saçmalamalarına benzemiyor o zamanki yorumları, mantıklı dediğime bakmayın. millete eksi çakan sabırlı saf-malbeyin bu arkadaştır. tiksinti duymaya başlıyorum. kendimi daha da fazla sherlock holmes gibi hissetmeden çektirip gideyim ben en iyisi. bsc yöneticilerinin de artık misafir yorumlarını engellemesi ve üye alımlarını Tc kimlik numarası isteyerek yapması dileği ile biraz insan olun.

Captaincrusher

25.9.2012 01:49:36

0
ehem...

itachi237

25.9.2012 01:38:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: MrsZombi HAYATIMDA OYNADIĞIM EN İYİ OYUNLARDAN BİRİ Borderlands 2 OLDU<br><br>1.CALL OF DUTY SERİSİ<br>2. GOD OF WAR SERİSİ<br>3.UNCHARTED SERİSİ<br>4.BORDERLANDS SERİSİ<br>5.GRAN TRUSMO SERİSİ<br><br>DİĞER OYUNLARIN HEPSİ ÇÖPLÜKDÜR!ESKİCİ GÖRSE ALMAZ!<br>FOROVER PS3!!!!
sakin ol şampiyon :D kaptırdın resmen eğer sen valve blizzard bethesda rockstar kojima productions ubisoft montreal nintendo quantic dream epic Irrational Games square enix LucasArts konami capcom namco id software maxis gibi daha sayamadığım ya zamanında yada şimdi sektöre yön veren yapımcıların oyunlarına çöplük gözüyle bakıyorsan bu işten hiç anlamıyorsun demektir.

BSC Misafiri

25.9.2012 00:38:15

0
Oyun içinden oyun çıkar oldu mk

BSC Misafiri

25.9.2012 00:37:37

0
MrsZombi İyimisin gardaş? Hastaneye gitsen iyi olur bence. PS3 oyunlarının kaliteli olduğunu herkes biliyor zaten. Akıllı insanlar görmek istiyoruz burda.

MrsZombi

24.9.2012 23:18:54

-7
HAYATIMDA OYNADIĞIM EN İYİ OYUNLARDAN BİRİ Borderlands 2 OLDU 1.CALL OF DUTY SERİSİ 2. GOD OF WAR SERİSİ 3.UNCHARTED SERİSİ 4.BORDERLANDS SERİSİ 5.GRAN TRUSMO SERİSİ DİĞER OYUNLARIN HEPSİ ÇÖPLÜKDÜR!ESKİCİ GÖRSE ALMAZ! FOROVER PS3!!!!
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız