Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 2 Co-Op Üstüne Kurulu Bir Oyun Değil


     İlk oyunda eğlenceli fakat aksak yönlere sahip bir co-op sistemiyle karşımıza çıkan Borderlands'ın devam oyununda yapımcılar, oyunun multiplayer oyunu olarak görülmesini istemiyor.
 
     Gearbox Studios'un başkan yardımcısı Steve Gibson'un CVG'ye yaptığı açıklamaya göre stüdyo, tasarım ve görevleri dengeli bir şekilde düzenlemiş. "Hikaye şeyleri ve görev sistemi tek başına oynamak isteyen oyuncular için de epey uygun. Bu kez yalnız oyun oynamayı seven oyuncuları da hedef alıyoruz." şeklinde konuşan Gibson, "Sonuçta çoğu kişi oyununa başkalarının karışmasından hoşlanmaz." açıklamasını yaptı. 
 
     Önümüzdeki Eylül ayına göz kırpan Borderlands 2, yeni oynanabilir karakterleriyle birlikte bizleri kendine bağlayacak gibi gözüküyor. Her ne kadar Steve Gibson bu konuda co-op'tan uzak kalsa da, ilk oyunda yaşanan eğlence göz ardı edilemez.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands 2 2K Games Gearbox Software RPG FPS PC PS3 Xbox 360
Killer is Dead'den Yeni Konsept Tasarımları Medal of Honor: Warfighter'dan Üç Yeni Görsel

EnsArTRance

7.4.2012 14:41:39

0
ilk oyunu bir kez yalnız bir kez de co-op olarak bitirdim. yabancılarla co-op hiç iyi değil. çok hızlı.. herkesin derdi loot kapışmaca.. tavsiyem ya yalnız ya da arkadaşlarınızla oynayın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız