Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 2, Çıkışında Modlanabilir Olmayacak


    PC oyunlarını önemli kılan özelliklerden birisi de, modlanmaya açık olması. ArmA 2'ye yapılan DayZ modu oyunun ününü arttırırken, Skyrim'e yapılan modlar da zaten uzun olan oynanabilirliği daha da uzatıyor. Önümüzdeki dönemin çıkış yapımlarından olan Borderlands 2 de, modlanmaya açık olacak.
 
    Ancak bu konuyla ilgili Gearbox başkanı Randy Pitchford, üzücü bir haber verdi. Pitchford, modlanma özelliğinin Borderlands 2 çıkışına yetişemeyeceğini açıkladı. Oyunun geliştirme kiti için uzun bir süredir çalışıldığını dile getiren Pitchford, SDK'nın Borderlands 2 çıkışından sonra yayınlanacağını haber etti. Ayrıca Pitchford, SDK çıkışından sonra oyuncuları modlamaya teşvik etmek için çeşitli şeyler yapacaklarının da altını çizdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands 2 2K Games Gearbox Software RPG FPS PC PS3 Xbox 360
Oyun Çeviri'den Assassin's Creed III'e Türkçe Ses! Project CARS'tan Görsel Şölen!

VitalyScherbo

9.7.2012 10:08:41

-1
Tüm oyun firmaları böyle olsa keşke. Oyuncuyla çekişeceğine, onun ne istediğini öğren ve bu istekleri yerine getirmeye çalış. Başarı kendiliğinden gelecektir. Bethesda Skyrim'le bence bu konuda çıtayı bir hayli yükseltti. Aynı yenilikleri Gearbox'tan da bekliyorum şahsen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız