Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloober Team Yakında Layers of Fear Serisinin Yeni Oyununu Duyuracak

 
 
Korku serisi Layers of Fear'ın geliştiricisi Bloober Team, yakında duyurulacak yeni proje için bir çizim yayınladı. Çizim, Gematsu'ya şu açıklama ile gönderildi: "Yüzeyin altına ulaşın ve korkularınızın kaynağını ortaya çıkarın."
 
Açıklama haricinde bir de ek not düşüldü. Bu not içerisinde: "Bloober Ekibi, projelerinden birini yakında açıklayacak" ifadeleri yer alıyor.
 
Gematsu'ya gönderilen çizimin aynısı Layers of Fear'ın resmi Twitter hesabı tarafından da paylaşıldı. Bu paylaşım, Bloober Team hesabı tarafından retweet edildi. Bu hamle yeni bir Layers of Fear oyunu olduğunu ortaya çıkardı.
 
Paylaşılan çizim
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Layers of Fear 2 Gun Media Bloober Team birinci şahıs korku oyunu
İzometrik Rol Yapma Oyunu Gamedec 1 Temmuz'da Switch'e Geliyor Firegirl: Hack ‘n Splash Rescue DX, 22 Haziran'da Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.6.2022 22:02:49

0
Yahu bunların yapacağı Silent hill den ne olur yapsalar ne yapmasalar ne? Avrupalı firmaların yaptığı son Silent hill oyunu komple seriyi tozlu raflara gömdü.Karete yapan düşmanlar vardı Silent hill downpour da bak hala gülerim o oyun aklıma geldikçe.Konaminin ne kadar boş bir firma olduğunu şu olaydan anlayabilirsiniz arkadaşlar;ilk 4 Silent hill oyununu yapan ekip parçalandı sağda solda indie oyunlar yapıyorlar o adamları bıraktı gidip Sony ve Konami bunlarla anlaştı niye peki? Çok güzel yürüme simülasyonu yaptılar diye aferim Konami.Bunların duyurmadıkları projeleri muhtemelen Silent hill olacak,çıktığında yeni nesil oynar "Silent hill" diye afiyet olsun çıktığında alıp oynayanlara...

Nightmare_00

7.6.2022 21:45:27

+1
Fanlar Silent Hill 2 Remake'i beklerken bu haber hiç hoş olmadı.

BSC Misafiri

7.6.2022 19:12:41

0
ilk oyununu severek oynamıştım ama ikinci oyununu denemedim bile .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Layers of Fear 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız