Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard'dan WoW Oyuncularına Beş Günlük Oyun Süresi


    World of Warcraft'ın en yeni Warlords of Draenor, her zamanki gibi sunucu problemlerini beraberinde getirdi. Durum böyle olunca oyuncular sunuculara bağlanmak için binlerce kişiyi bekledi, oyuna girebilenler de gecikme problemleriyle karşılaştı. Blizzard ise yaşanan sorunların karşısında oyunculara bir özür hediyesi sunuyor.
 
    Yapılan açıklamalara göre World of Warcraft'ın Kuzey Amerika, Avrupa ve Okyanusya sunucularındaki oyunculara Blizzard, beş günlük oyun süresi hediye ediyor. Eğer 14 Kasım tarihinde aktif oyun süresine sahip bir üyeliğe sahipseniz beş günlük süre hesabınıza eklenmiş olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmo mmorpg world of warcraft expansion warlords of draenor ek paket
Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire'ın İlk İncelemeleri Yayınlandı Lara Croft and the Temple of Osiris'in Yapımı Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-8FB5351A6

19.11.2014 17:52:49

0
world of çöpcraft

RedTurkei

19.11.2014 14:11:28

0
Worl of Bugcraft oyun 5günle sönmez bu yangın...!

hakande84

19.11.2014 11:00:09

0
Aslına bakacak olursanız 5 gün bile az. Biri yorumda bulunmuştu. Bu duruma özel bir mount vermeleri lazım artık. Her oyunda olan sorun bu. 5 gün değil oradaki çoğu oyuncuda giden. Zaten akıl sağlığı sallantıda olan birçok WoW oyuncusunun akıl sağlığından çaldı WoW. Forumlar trollemelerle doldu. Hala da dolmakta. Birkaç aklıselim insan olaya daha makul bir açıdan yaklaşsa da geri kalan büyük çoğunluk küfür kıyamet Blizzard'a ve WoW'a dalmayı tercih etti.

BoKOmolitan

19.11.2014 08:03:57

0
Olması gereken buydu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Warlords of Draenor
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız