Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bleszinski: "Korku Oyunları İçin Markette Yer Var"

 
   Gears of War serisiyle adını duyuran ve kısa süre önce Epic Games ile yollarını ayıran Cliff Bleszinski, yayıncıların hayatta kalma / korku türü oyunlarını tam fiyat üzerinden reklamı yapılası market oyunları olarak görmediğini düşündüğünü dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti:

"60$ değerinde kutulu olarak satılan korku oyunları uçup gitmedi. Satın alınıp bitirildikten sonra satılan veya takaslanan kocaman bir market var ve elbette EA bunun farkında (Dead Space 3'e gönderme yaparak). Tam anlamıyla dijital oyun satışlarına geçtiğimizde gerçek korku oyunlarının yeniden döndüğünü göreceğiz. (Amnesia, Asylum ve Slenderman gibi) Korku zordur ve bu hissi oyuncuya verebilmek daha meşakatli bir iştir. Doğru yönetmenin ellerinde şekillenmesi gerekir çünkü orta yolu bulamazsanız ya çok sıradan olur ya da korku öğeleri işe yaramaz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer korku korku oyunları amnesia dead space pc xbox 360 playstation 3 steam
"2. El Oyunların Engellenmesi Sektöre Darbe Vurur" Aliens: Colonial Marines'in Metacritic'te Yerlerde

Sir Maximus is BACK

13.2.2013 22:14:51

+1
Adam gibi korku oyunlarına her zaman yer var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız