Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"2. El Oyunların Engellenmesi Sektöre Darbe Vurur"

Gamestop dünyanın en büyük parekende oyun mağazası
 
    Kuzey Amerika'nın en büyük perakende oyun mağazası olan Gamestop'tan 2. el oyunların engellenmesi konusunda bir açıklama daha geldi. Mağazalarında 2. el oyunlar da satan Gamestop oyuncuların böyle bir hamleye büyük tepkiler vereceğini söylüyor.

     Gamestop'tan Rob Lloyd'un açıklamasına göre eğer Sony veya Microsoft, 2. el oyunların konsollarında çalışmasına izin vermezse konsol kullanıcılarının %60'ının yeni nesil konsol almayacaklardır.
 
      Açıklamalara göre Sony'nin yeni nesilde 2. el oyunları engelleme gibi bir düşüncesi yokmuş. Microsoft ise bu konuda herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınıyor. Bakalım firmalar bu büyük riski alacaklar mı? Hiç sanmıyoruz.
 
    Bu arada Gamestop, 2013 yılında 230 civarında mağazasını kapatacağını açıkladı. ABD'de her köşe başında (sayılır) mağazası bulunan firmanın bu kadar mağazayı kapatması çok sorun teşkil etmeyecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Gamestop 2. el oyun
Crysis 3'ün İlk İnceleme Puanı Verildi Bleszinski: "Korku Oyunları İçin Markette Yer Var"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

13.2.2013 13:03:48

0
Yalan ilk 2.el olayına kısıltlama getiricek firma Sonydir.2.el yeni nesilde olmıyıcak haberide Sony başlığında yapılmışdı.Konsol oyunu 2.el düştümü zaten üretici aradan çıkmış tahtakalede önceden ellerinde PS2 oyunu satanlar şimdi PS3 oyunu takaslıyor 2.el-korsan Tahtakale piyasasına can verirsin ,torentden çek adamların umrumda sanki konsolu üretene oyunu yapana 2.elde para kazanıyormu ?kazanmıyor Yeni konsollar hacklenince korsan kullanırsın ,orasıda başka muamma

ageof98

13.2.2013 12:24:20

0
2.el yoksa konsol'da korsan artar.Korsan artarsa üreticilerin kazancı düşer yani kalkmaz falan.Kalksa da "resmen" kalkar. :)

defected

13.2.2013 12:09:41

+1
Oyun fiyatları yarı yarıya düşüecekse şu yeni nesil konsollarda "2. el oyun oynanamayacak" mevsuzunu sonuna kadar destekliyorum

die.Rache

13.2.2013 11:57:34

+1
uuh çok iyi de oldu,çok güzel iyi oldu tamam mı? şimdi meselam 2. el olayını çok karıştırdılar haa aralarında bir fark kaldı o farkınan çok güzel oldu meselam herkesin 2. eline kimse karışamaz ha nasıl karışamaz ben bu şekil 2. el alirim bu bayan şu şekil 2. el alir, şu şekil 2. el alir ha hiç kimse hiç kimse karışmaya bi hakkı? yok.özgürlüğü birdir.ha 2. eline kurban olduğum, ya resul allahtan gelebilir amma lakinki öyle değil eyyorlamam bu kadar

aykut291

13.2.2013 11:38:33

0
Herkez korsan kullanır ozaman. Hiç yoksa 2. el oyun yasal ve fiyatlar çok iyi oluyo ben bazı Oyunları gittigidiyordan 2. el alıyorum çok uygun fiyatlar oluyo. İyi ya negüzel şu zamanda artık bütün oyunlar koyulan fiyatın hakkını vermiyor. Her Oyun ilk çıktığında fiyatları aşağı yukarı aynı oluyor. Örneğin bu Oyunlardan bitisi GTA5 diğeride Dead space 3 ikiside 50$ olsa GTA5 hakeder bu parayı ama Dead Space 50$ değil 30$ yine verilmez benim gözümde. napar oynamak isteyen adam gider 2. el alır hiç yoksa piyasaya katkıda bulunur. ama olmadığı zaman gider Torent açar sömürür hiçkimse birşey kazanamaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız