Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bleak Faith: Forsaken Playstation 5 ve Xbox Series'e Geliyor

 
 
Archangel Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon rol yapma oyunu Bleak Faith: Forsaken, konsollara doğru genişlemeye hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre oyun 5 Temmuz'da PlayStation 5 ve Xbox Series için yayınlanacak.
 
Bleak Faith: Forsaken zorlu bir yapıyı içeriyor 
 
 
 
Bleak Faith: Forsaken ilk olarak 10 Mart 2023 tarihinde PC platformu için piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümü şu anda Steam ve GOG platformları üzerinde yer alıyor. Oyunun Steam incelemelerine bakacak olursak son incelemelerin karışık olduğunu ancak genel incelemelerin çoğunlukla olumlu olduğunu aktarabiliriz.
 
Açık bir dünyada gezip tozabildiğimiz ve karakter odaklı bir yapıyla karşılaştığımız yapım, bizi genel olarak boss savaşları ile karşılaştırıyor ve zorlu bir yapının burada olduğundan bahsedebiliyoruz. Daha önce bu yapımın, aynı tarzda beraber karşımıza çıkan Elden Ring’in animasyonlarını çaldığı belirtilmişti.
 
Çok yönlü ilerleyiş sistemi ile beraber oyunda akıllıca karar verebileceğiniz anlar bulunuyor. Her seçim geri döndürülemez bir şekilde karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla bu seçimleri düşünerek yapmanız gerekiyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG pc Bleak Faith: Forsaken
NFS Underground İçin Geliştirilen RTX Remix Modu Artık İndirilebilir Starfield için Dev Güncelleme: 500'den Fazla Sorun Çözüldü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bleak Faıth: Forsaken
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız