Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blazing Chrome Xbox One'a da Gelecek, Boss Fragmanı Yayınlandı

 
Yayıncı The Arcade Crew ve geliştirici Joymasher Blazing Chrome'un daha önce doğrulanan PlayStation 4, Switch ve PC versiyonlarının yanı sıra Xbox One'a da geleceğini duyurdu. Tüm versiyonlar 2019'da çıkacak.  
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Blazing Chrome, makinelerin egemen olduğu bir dünyada geçiyor. Son kalan az sayıda insan metal ve kablolardan oluşan efendileri karşısında hiçbir güç, statü veya prestije sahip değil. İnsanlığın nesli tükenmek üzere. Aksiyon ve heyecan yüklü dövüşler sunan bu klasik run’n’gun oyununda bir yoldaşınla birlikte, metal yığınlarına karşı dövüşerek insanlığın kaderini değiştir!
 
Yapay Zekâ tarafından kontrol edilen bir robot ordusu dünyayı ele geçirmiş, insanlıksa hayatta kalabilmek için yer altına çekilmiş, saklanarak, sefil bir biçimde varoluş savaşı veriyor. Küçük bir isyancı grup büyük bir Yapay Zekânın güç kaynağı hakkında istihbarat alıyor fakat eyleme geçmeye vakit bulamadan kampları robotların saldırısına uğruyor. Bu saldırıdan kurtulmayı başaran küçük bir grup ise güç kaynağına karşı bir intihar eylemine girişiyor. Acayip belalı bir insan direniş askeri olan Mavra veya mükemmel olduğu kadar da ölümcül bir isyancı robot olan Doyla olarak oyna. Bu intihar görevinde müthiş bir gerilim ve aksiyon ile muazzam zayiat olacak. Özgürlüğüne kavuşmanın tek yolu güçlü silahlarını kullanarak robotları teneke kutular gibi ezmen ve kromu akkora dönüştürmen!
 
5 farklı kıyamet sahnesinde yüzlerce robot düşmanı parçalarına ayırarak ilerle. Uçan motorlarını, dev zırhını ve müthiş silahlarını kullanarak düşmanın cephe hattının gerisine, elebaşlarına yönelik saldırılar düzenle.
 
Blazing Chrome klasik run’n’gun oyunlarının genlerinden aldığı yığınla özellik sunuyor:
 
- 16-bit kıyamet sonrası sahneler
- Klasik, hızlı run-and-gun deneyimi
- Destansı elebaşı savaşları ve sayısız küçük elebaşı dövüşleri
- Özgün arkad hissi
- Motosiklet ve jetpack aksiyonu
- Rad pixel görsellik 

 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Blazing Chrome bağımsız aksiyon 2d shoot'em up retro
Switch Nindies İlkbahar 2019 Sunumu 20 Mart'ta Düzenlenecek Dört Oyun Daha Xbox Game Pass'ten Ayrılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blazing Chrome ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız