Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Witchcraft, 27 Eylül'e Ertelendi

 
 
Yayıncı CREST ve geliştirici Quattro Gear, yandan görünümlü aksiyon rol yapma oyunu Black Witchcraft'ın PC (Steam) sürümünü daha önce planlanan 8 Eylül çıkış tarihinden 27 Eylül'e erteledi. Black Witchcraft ayrıca daha sonraki bir tarihte PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e gelecek.
 
Black Witchcraft, Amerikalı şair ve yazar Edgar Allan Poe'nun gotik korku çalışmalarını baz alan iki boyutlu bir aksiyon rol yapma oyunu.

Oyuncular Ligeia adlı karakterin rolünü üstlenerek Usher Evi'nin Çöküşü hakkındaki gizemleri ortaya çıkarak ve karşısına çıkan iblislerle savaşacak.
 
Son cadı avcıları Usher Hanesi düşmeye mahkumdu. Burada "Lenore" adlı  güçlü cadı bir daha asla serbest bırakılmamak üzere mühürlenmişti.

Ailenin son reisi Roderick Usher, Lenore'un gücüne yenik düşerek deliye döndü. Küçük kız kardeşi Madeline Usher bile yoluna çıkan hiç kimseye ya da hiçbir şeye merhamet etmiyordu. Tam ölümüyle tanışmak üzereyken bu deliliğe son verecek Kuzgun imdada yetişti. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Black Witchcraft Gotik Aksiyon RPG
Earth Defense Force 6 Satışları Bir Haftada 300 Bini Aştı Tchia için Yorumlu Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Black Witchcraft
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız