Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Panther Bu Yıl İçinde Marvel's Avengers'a Gelecek

Square Enix, Marvel's Avengers'ı uzun yıllar boyunca yeni içeriklerle desteklemeyi planlıyor ve oyunun 2021 yol haritası paylaşıldı.
 
Grup içinde aynı karakterlerle oynama imkanı, yeni kostümler, yeni H.A.R.M. Room içeriği, yeni War Zone görevleri ve çeşitli iyileştirmeler ilkbahardan itibaren oyuna eklenmeye başlanacak.
 
En büyük içerik Black Panther genişlemesi bu yıl içinde gelecek. Black Panther oynanabilir karakteriyle birlikte yeni hikaye, yeni bölge, yeni kostümler, yeni düşmanlar, güç seviye sınırında artış ve daha fazlası War for Wakanda genişlemesine dahil olacak.
 
PlayStation platformlarına özel olacak Spider-Man içeriği de geliştirilmeye devam ediliyor ve bu yazdan önce çıkmasının beklenmediği belirtildi.
 
Bugün de oyunun yeni nesil sürümleri çıktı ve yeni bir güncelleme yayınlandı. Oyun yeni nesilde gelişmiş görseller ve kare hızı, gelişmiş yıkılabilirlik ve detaylar, hızlı yükleme süreleri ve daha fazlasını sunuyor. Güncelleme Hawkeye hikaye içeriği, seviye sisteminde değişiklikler, hikaye modunu yeniden oynayabilme, H.A.R.M. Room özelleştirmeleri ve daha fazlasını getiriyor.
 
2021 Yol Haritası:
 
 
Black Panther: War for Wakanda Genişlemesi Teaser Fragmanı: 
 
 
 
PlayStation 5 ve Xbox Series Series Versiyonları Çıkış Fragmanı:
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
Forspoken (Project Athia) 2022'de PS5 ve PC için Çıkacak Sony, Dünyanın En Büyük Dövüş Etkinliği Evo'yu Satın Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız