Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci Şahıs Hayatta Kalma Korku Oyunu Paranoid için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

 
Agony'nin arkasındaki geliştirici ekip Madmind Studio, birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Paranoid için yeni bir fragman yayınlandı.

Oyunun tanıtım yazısı:

Paranoid, 31 yaşındaki Patrick Calman'ın hikayesini anlatan bir birinci şahıs korku oyunudur. Patrick Calman'ın ailesi esrarengiz koşullar altında hayatlarını kaybetmiştir ve ailesinden geriye kalan tek kişi kız kardeşi 13 yıl önce aniden kaybolmuştur. Sevdiklerini kaybetmesiyle meydana gelen travma Patrick'in akıl sağlığını mahvetmiştir. Kendi dairesi onun hapishanesi olmuştur.
 
Bir gün, Patrick'in telefonu çalar ve telefondaki kişi 13 yıl önce kaybolan kız kardeşidir ve geri döneceğini söyler. Kız kardeşi geri döndüğünde hakkındaki tüm gerçekleri öğrenecek olması, kendini toplumdan soyutlayan ve kendini korkunç olaylara maruz bırakan Patrick'in bu hayatını sonlandırmasını gerekecek, ki bu da onu çılgınlığın eşiğine getirecektir. 

 
Paranoid PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  
 
Not: Yorum sekmesinde bir sorun var. Forumdan yorum atılamıyor ve siteden de BSC misafiri olarak gönderilemiyor. Yakın zamanda düzelmesini umuyoruz.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Paranoid hayatta kalma FPS korku oyun agony
Co-op Korku Oyunu The Blackout Club 30 Temmuz'da PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak Xbox Live Gold Temmuz 2019 Ücretsiz Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Paranoid
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız